Betöltés...

HAWIRE HJ-003 Elektronikus zenedoboz, Bluetooth kapcsolat, gyerekeknek és felnőtteknek, ökölvívás és fitnesz edzés, Kesztyű tartozék, USB töltés, fekete

Ár: 46.760 Ft


HAWIRE HJ-003 Elektronikus zenedoboz, Bluetooth kapcsolat, gyerekeknek és felnőtteknek, ökölvívás és fitnesz edzés, Kesztyű tartozék, USB töltés, fekete


Intelligens zenés bokszgép Az elektronikus zenés bokszgép egy pár kesztyűvel, USB töltőkábellel van felszerelve, Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható mobiltelefonhoz, hogy kedvenc zenéjét hallgathassa, és felfedezze a bokszjátékok szórakozását.

Multifunkcionalitás. Az intelligens zenés bokszgép alkalmas otthoni fitneszre, enyhíti a stresszt és kielégíti az irodai dolgozókat és a nagy tanulmányi nyomással küzdő diákokat. Széles körben használják a boksz, a szanda, a taekwondo és a Wing Chun edzésben. Tökéletes a fogyáshoz, a fitneszhez és a kondicionáláshoz is.

Robusztus és tartós. A zenélő bokszgép PU bőrből és habszivacsból készült, könnyen tisztítható, erős és tartós, kompakt és hordozható, nagyszerű ajándék szeretteinek, barátainak vagy gyermekeinek, végtelen szórakozási és fitneszlehetőséget biztosít. Könnyű telepítés 3 telepítési módszer, csavaros fúró / tépőzár / nagy teherbírású paszta, falra szerelhető, helytakarékos, nagyon könnyen telepíthető.

Véletlenszerűen villogó találati pontok: A zenés bokszgép 5 RGB villogó találati ponttal rendelkezik, amelyek véletlenszerűen világítanak a zene ritmusával, ami a kéz-szem koordinációt és a reakcióképességet edzi, szórakoztató, kihívást jelentő és csodálatos élményt nyújt.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Küzdősport (boksz, karate, stb.) felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "HAWIRE HJ-003 Elektronikus zenedoboz, Bluetooth kapcsolat, gyerekeknek és felnőtteknek, ökölvívás és fitnesz edzés, Kesztyű tartozék, USB töltés, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: