Betöltés...

Maverick 6 személyes Kempingsátor előtetővel 240x290cm #kék

Ár: 16.990 Ft



IGLO 5+1 személyes turistasátor, Kék










Sátor szélessége: 240 cm
Sátor hossza: 290 cm
Magasság: 130 cm
Sátor: 5+1 (6 fős)
A hálószoba méretei: 240x210 cm
Szennyezésálló anyag
A speciális anyag ellenáll a káros UV sugárzásnak
A sátor anyaga és felépítése 1000 mm-es vízoszlopnak ellenáll
vastag padló PE anyagból
zseb kis tárgyaknak a hálószobában,
könnyen ki- és összecsukható.
Összecsukva kis helyet foglal






Gyakorlati

A sátor cipzárral zárható bejárattal rendelkezik. A bejáratban elhelyezett kivehető szúnyogháló hatékonyan véd a makacs rovarok behatolása ellen.


Könnyű felépítés és praktikus kiegészítők

A sátor szerkezete keresztezett keretre épül. Az üvegszálat, amelyből készült, könnyedség, rugalmasság és jó tartósság jellemzi. A hálószobában zsebek találhatók, ahol zseblámpát, okostelefont vagy egyéb tárgyakat rejthet el.





Kényelmes körülmények

A sátor a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz igazodik. A vízálló konstrukció és a ragasztási technikák további alkalmazása a víznek leginkább kitett varratokon hatékonyan véd az eső ellen. A hálószoba légáteresztő anyaga szúnyogháló elemekkel elősegíti a szellőzést és megakadályozza a páralecsapódást a sátor belsejében.


Tágas, kényelmes belső tér

A sátor ideális választás azoknak, akik szabadidejüket kempingezéssel töltik. Maximális kényelmet kínál alacsony súlyával és vonzó áron. Tökéletes sátor 4 felnőtt és 2 gyerek részére.


Megtakarítás

A sátor felszerelése nem csak egy szezonra szóló befektetés. Ezért érdemes olyan színvonalas szállást vásárolni, amely lehetővé teszi a kényelmes pihenést. Kempingben helyet vásárolni sokkal olcsóbb, mint szállodában megszállni. A sátorban való alvás ingyenes szállás, amihez nálunk szinte soha nem kell külön engedély.


Ráadásul remek befektetés az emlékekbe.








 










Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Maverick 6 személyes Kempingsátor előtetővel 240x290cm #kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: