Betöltés...

4 személyes kemping sátor, vízálló turista sátor, ajándék praktikus hordtáskával

Ár: 14.375 Ft

4 személyes kemping sátor, vízálló turista sátor, ajándék praktikus hordtáskával

A MONTANA egy hálószobás, akár négy személyes iglusátor, amely rendkívül könnyen összeszerelhető. Tökéletes sátor gyors kirándulásokhoz, vagy menedéknek a nap, eső vagy szél ellen. Ez a sátor ideális horgászathoz, kajakozáshoz, túrázáshoz vagy kerékpározáshoz. Könnyű súlya és összecsukott kompakt méretei minden utazás nélkülözhetetlen elemévé teszik.
4 - SZEMÉLY - a sátor tökéletes lesz családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Tágas, könnyű és kompakt, ami határozottan megkönnyíti a szállítását és kényelmes alvási körülményeket biztosít. Hossza és szélessége akár 200 cm!
TETŐ - a sátor praktikus előtetővel rendelkezik, amely védi a sátor előtt tárolt ruhákat és cipőket, vagy a "konyhát". Ennek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy a dolgaid beáznak az esőben. Ez megoldja az utazók gyakori problémáját, ami a sátorban uralkodó rendetlenség.
BURKOLAT - a készlet egy kényelmes és ergonomikus huzatot tartalmaz praktikus fogantyúval, amely lehetővé teszi az összecsukott sátor kényelmes hordozását és tárolását.

Termékspecifikáció:

létszám: 4;
anyaga: PA, üvegszál;
vízállóság: 1000 mm vízoszlop;
méretek (hossz/szélesség/magasság): 200/200/110 cm;
súlya: 2,2 kg;
súlya a csomagban: 2,25 kg

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "4 személyes kemping sátor, vízálló turista sátor, ajándék praktikus hordtáskával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: