Betöltés...

brute hangszeres bokszkesztyű l/xl méret

Ár: 14.790 Ft

brute hangszeres bokszkesztyű l/xl méret

Bokszolással vagy kickbox-szal kezded a kalandot? Vagy talán már gyakorolja ezeket a harcművészeteket, és új kesztyűt keres? A BRUTE L/XL méretű műszeres bokszkesztyű jól használható bokszzsákokon, pajzsokon vagy körtéken végzett intenzív technikai gyakorlatok során!

kényelmes, könnyű és kényelmes, anatómiai felépítésével li
speciális, egy darabból öntött bélés optimális védelmet és ütéscsillapítást biztosít a kéznek
klasszikus mintázattal, hálóval a kéz belső oldalán
könnyen tisztítható, fel- és levehető a kéz fel- és levétele az erős tépőzárnak köszönhetően
hálós zacskóba csomagolva az egyszerű szállítás és tárolás érdekében
< li>ideális bokszzsákkal vagy edzőbetéttel végzett intenzív edzéshez

BRUTE SZERES BOKSZKESZTYŰ R. L/XL jellemző, hogy könnyebb, mint a hagyományos sparring boxkesztyű. Kevesebb tölteléket tartalmaznak, és funkciójuk nem az állkapocs védelme az ütés ellen, hanem a kéz védelme, amikor egy táskát vagy pajzsot ütnek, és védik a bőr horzsolásától az anyaggal szemben, amelyből az edzőeszköz készült.
TARTÓS
A kesztyűk külső rétege PU-ból, PVC-ből és PEVA-ból készül, ami biztosítja a használat során magas szintű kényelmet és megfelelő védelmet tréning, ezeknek az anyagoknak köszönhetően a kesztyűk tartósak és tartósak. A bélés egy darab EPE habból készült, amely optimális védelmet és ütéselnyelést biztosít a kesztyűknek a kéz számára.
KÉNYELMES
< p>A kesztyű nagyon jól profilozott, aminek köszönhetően a kezed tökéletesen illeszkedik hozzá. Masszív rögzítésük vastag és erős tépőzárral van ellátva, amely nemcsak megkönnyíti a kesztyű fel- és levételét, hanem védi a csuklóját is.
ERŐS ZÁRÁS
A bokszkesztyű erős és biztonságos tépőzárral rendelkezik, melynek köszönhetően jól illeszkedik a csuklóhoz, jól tapad és nem csúszik le. Ez a csat megkönnyíti a gyors felhelyezésüket is.
JÓ BIZTONSÁG
A hangszeres kesztyűk elengedhetetlenek a kézbe vételhez a harcok szerelmesei. Különösen hasznosak lesznek, ha táskával edz, vagy boksz edzés közben, ha pajzsot vagy körtét használ. A kesztyűnek köszönhetően jó védelmet nyújt a keze számára.
A megfelelő kesztyűméret kiválasztásához mérje meg a keze szélességét, ne feledje, hogy a kéz szélességét a magasságban mérjük. az ujjak, a hüvelykujj kivételével.
Válassza ki a méretét:

S – legfeljebb 7,5 cm
M – 7, 5 – 8,8 cm
H – 8,8 – 101 cm
XL – 101 – 114 cm
Brute egy olyan márka, amely olcsó, kiváló minőségű harcművészeti felszereléseket gyárt. A boksz- és MMA-kesztyűktől a táskákig, bokszzsákokig és vizespalackokig terjedő kollekciót kínál. A Brute márka nagykövete a holland kickboxer, judoka és muay thai harcos, 2014-től az Enfusion bajnok, 2016-tól pedig a Bellator Kickboxing légysúlyú bajnoka, Denise Kielholtz, akivel új bokszvonalat hoztak létre.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Küzdősport (boksz, karate, stb.) felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "brute hangszeres bokszkesztyű l/xl méret" című hirdetést látja. (fent)