Betöltés...

brute hangszeres bokszkesztyű s/m

Ár: 11.200 Ft

brute hangszeres bokszkesztyű s/m

Bokszolással vagy kickbox-szal kezded a kalandot? Vagy talán már gyakorolja ezeket a harcművészeteket, és új kesztyűt keres? MŰSZERES BOKSZKESZTYŰ BRUTE R. S/M jól működik intenzív technikai gyakorlatok során boxzsákon, pajzsokon vagy körtéken!

Kényelmes, könnyű és kényelmes, anatómiai felépítésével< /li
speciális, egy darabból öntött bélés optimális védelmet és ütéscsillapítást biztosít a kéznek
klasszikus mintázattal, hálóval a kéz belső oldalán
könnyen tisztítható a kéz fel- és levétele az erős tépőzárnak köszönhetően
hálós zacskóba csomagolva az egyszerű szállítás és tárolás érdekében
ideális bokszzsákkal vagy edzőbetéttel végzett intenzív edzéshez

A BRUTE R. S/M hangszeres bokszkesztyűk könnyebbek, mint a hagyományos sparring boxkesztyűk . Kevesebb tölteléket tartalmaznak, és funkciójuk nem az állkapocs védelme az ütés ellen, hanem a kéz védelme, amikor egy táskát vagy pajzsot ütnek, és védik a bőr horzsolásától az anyaggal szemben, amelyből az edzőeszköz készült.
TARTÓS
A kesztyűk külső rétege PU-ból, PVC-ből és PEVA-ból készül, ami biztosítja a használat során magas szintű kényelmet és megfelelő védelmet képzés, ezeknek az anyagoknak köszönhetően a kesztyűk tartósak és tartósak. A bélés egy darab EPE habból készült, amely optimális védelmet és ütéselnyelést biztosít a kesztyűknek a kéz számára.
KÉNYELMES
< p>A kesztyű nagyon jól profilozott, aminek köszönhetően a kezed tökéletesen illeszkedik hozzá. Masszív rögzítésük vastag és erős tépőzárral van ellátva, amely nemcsak megkönnyíti a kesztyű fel- és levételét, hanem védi a csuklóját is.
ERŐS ZÁRÁS
A bokszkesztyű erős és biztonságos tépőzárral rendelkezik, melynek köszönhetően jól illeszkedik a csuklóhoz, jól tapad és nem csúszik le. Ez a csat megkönnyíti a gyors felhelyezésüket is.
JÓ BIZTONSÁG
A hangszeres kesztyűk elengedhetetlenek a kézbe vételhez a harcok szerelmesei. Különösen hasznosak lesznek, ha táskával edz, vagy boksz edzés közben, ha pajzsot vagy körtét használ. A kesztyűnek köszönhetően jó védelmet nyújt a keze számára.
A megfelelő kesztyűméret kiválasztásához mérje meg a keze szélességét, ne feledje, hogy a kéz szélességét a magasságban mérjük. az ujjak, a hüvelykujj kivételével.
Válassza ki a méretét:

S – legfeljebb 7,5 cm
M – 7, 5 – 8,8 cm
H – 8,8 – 101 cm
XL – 101 – 114 cm
Brute egy olyan márka, amely olcsó, kiváló minőségű harcművészeti felszereléseket gyárt. A boksz- és MMA-kesztyűktől a táskákig, bokszzsákokig és vizespalackokig terjedő kollekciót kínál. A Brute márka nagykövete a holland kickboxer, judoka és muay thai harcos, 2014-től az Enfusion bajnok, 2016-tól pedig a Bellator Kickboxing légysúlyú bajnoka, Denise Kielholtz, akivel új bokszvonalat hoztak létre.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Küzdősport (boksz, karate, stb.) felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "brute hangszeres bokszkesztyű s/m" című hirdetést látja. (fent)