Betöltés...

brute active bokszkesztyű r.10oz

Ár: 20.190 Ft

brute active bokszkesztyű r.10oz

Bokszolással vagy kickbox-szal kezded a kalandot? Vagy talán már gyakorolja ezeket a harcművészeteket, és új kesztyűt keres? A BRUTE AKTÍV BOKSZKESZTYŰ R.10 OZ jól működik intenzív technikai gyakorlatok és sparring során!

kényelmes és kényelmes az anatómiai felépítésnek köszönhetően
< li>az egy darabból öntött speciális bélés optimális védelmet és ütéselnyelést biztosít a kéznek
az erős tépőzárnak köszönhetően könnyen fel- és levehető.
hálózsákba csomagolva az egyszerű szállítás és tárolás érdekében
ideális intenzív edzéshez boxzsákkal vagy edzőbetétekkel

Kiemeli legyőzhetetlenségét, tiszteletet parancsol az ellenfeleknek a BRUTÉ AKTÍV BOKSZKESZTYŰ R.10OZ segítségével! Mert király csak egy van!
TARTÓS
A kesztyű külső rétege szintetikus PU anyagból készült bőr, biztosítva a magas kényelmet és megfelelő védelmet edzés közben, a kesztyűk tartósak és tartósak. A bélés fröccsöntött, azaz egy darabból készült, optimális védelmet és ütéselnyelést biztosítva a kesztyűknek a kéz számára.
KÉNYELMES
< p>A kesztyű nagyon jól kontúrozott, így tökéletesen illeszkedik a kezed. Masszív rögzítésük vastag és erős tépőzárral van ellátva, amely nemcsak megkönnyíti a kesztyű fel- és levételét, hanem védi a csuklóját is.
ERŐS ZÁRÁS
A Brute ACTIVE bokszkesztyűk erős és biztonságos tépőzáras rögzítéssel rendelkeznek, aminek köszönhetően jól illeszkednek a csuklóhoz, jól tapadnak és nem csúsznak le. Ez a rögzítés megkönnyíti a gyors felhelyezésüket is.
UNIVERZÁLIS
Univerzálisak – uniszex, fiúk is használhatják A lányok és a lányok azonban ne felejtsék el gondosan megválasztani súlycsoportjukat, mivel ez a férfiak és nők esetében eltérő lehet.
Hogyan mérjük meg a kesztyűt?< br>A kesztyűk méretét "oz"-ban fejezik ki (az uncia rövidítése, a bokszkesztyűk jelölésére világszerte használt angol mértékegység, kb. 28,4 g). Az ökölvívók és bokszolók súlyuk és edzéstípusuk szerint választanak kesztyűt.
Válassza ki a méretet:

4 uncia -20 kg
6 uncia - juniorok 6-10 éves korig (20-35 kg)
8 uncia - juniorok 10-12 éves korig, nők súlya 55 kg-ig
10 uncia - 55-65 kg
12 uncia - 66-80 kg
14 uncia - 80 -95 kg
16 uncia – 95 kg feletti tömeg

Paraméterek:

< li>Külső anyag: bőr szintetikus PU és poliészter
Kontúrozott szerkezet: igen
Töltet: fröccsöntött bélés
Széles mandzsetta: igen, tépőzárral rögzítve 7,5 cm széles
Szín: fekete
Márka: Brute
Méret: 10 uncia kb. 16,5 - 19 cm (6,5 -7,5")

A Brute olyan márka, amely olcsó, jó minőségű harcművészeti felszereléseket gyárt. A boksz- és MMA-kesztyűktől a táskákig, bokszzsákokig és vizespalackokig terjedő kollekciót kínál. A Brute márka nagykövete a holland kickboxer, judoka és muay thai harcos, 2014-től az Enfusion bajnok, 2016-tól pedig a Bellator Kickboxing légysúlyú bajnoka, Denise Kielholtz, akivel új bokszvonalat hoztak létre.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Küzdősport (boksz, karate, stb.) felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "brute active bokszkesztyű r.10oz" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések