Betöltés...

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen2 Elektromos roller

Ár: 127.670 Ft

Stílusos megjelenés, stabil teljesítményEmelje utazását új szintre! Az áramvonalas lóhátas kialakítás nagy szilárdságú szénacél vázzal párosítva max. 100 kg teherbírása, amely divatos és megbízható utazási élményt biztosít.

A 10"-es nagy gumiabroncsok fokozzák az ütéselnyeléstA 10"-es pneumatikus abroncsok sima és kényelmes utazást biztosítanak még egyenetlen vagy egyenetlen terepen is.

Egy max. 25 km-es utazási hatótávolsággal könnyedén kielégítheti napi ingázási igényeitA hosszú élettartamú akkumulátor lehetővé teszi, hogy 5 km-es körzeten belül bárhová utazzon.

Az intelligens BMS védi az akkumulátortHat akkumulátorvédő mechanizmus meghosszabbíthatja az élettartamot, és biztosítja roller-je megbízhatóságát.

A 300 W-os Hall-effektus kefe nélküli motor azonnal energiát termel az azonnali lendülethezEgy max. Az akár 390 W-os teljesítménynek köszönhetően a roller könnyebben felgyorsul, így max. 15%-os emelkedés!

Ragadja meg a szabadságot, és használja a saját tempójábanHárom vezetési módot terveztek különféle forgatókönyvekhez, lehetővé téve, hogy a saját sebességével haladjon.

Nagy fényerejű fényszóró2-8 méteres világítási tartomány, amely tiszta rálátást és biztonságot nyújt az éjszakai túrák során.

Szemet gyönyörködtető hátsó lámpaVillogó jelzések figyelmeztetik a gyalogosokat és a mögötte haladó járműveket, fokozva a vezetés biztonságát.

Kettős fékrendszer a hatékonyság és a megbízhatóság érdekébenA dobfék és a hátsó E-ABS hatékony fékezést biztosít és csökkenti a féktávolságot, így biztosítva a biztonságos és stabil utazást.

Csatlakozzon a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáshoz az adatmegosztáshozMiután csatlakozott a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáshoz, számos funkcióhoz férhet hozzá, amelyek segítségével hatékonyan kezelheti utazási adatait, és teljes mértékben élvezheti az utazásait.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen2 Elektromos roller" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: