Betöltés...

Motus Scooty 10 Lite 2022 Elektromos roller

Ár: 215.460 Ft

Felépítés: csak 12,5 kg! - gyorsan összecsukod, szabadon mozgathatod.Kis súlya - 12,5 kg - megkönnyíti a lépcsőzést, a buszba, metróba vagy villamosba való beszállást, valamint a csomagtartóba való berakását, amit a kicsavart kormányfogantyúk is megkönnyítenek.

350 W-os motor - A meredek emelkedőket enyhe emelkedőkre cseréli.A 350 W-os motorteljesítmény és a 700 W-os csúcsteljesítmény révén minden meredek emelkedő csak könnyű emelkedővé válik.

7800 mAh 36 V-os akkumulátor – élvezd a nagy hatótávot: akár 30 km-t!A 7800 mAh 36 V kapacitású akkumulátor akár 30 km-es hatótávot biztosít az elektromos robogó kis súlya és kis méretei mellett. Főiskola, találkozó, fodrász, mozi? Ma nem kell választanod, hova szeretnél menni.

Tárcsafék és KERS rendszer - fékezzen biztonságosan és hatékonyan.Még akkor is, ha hirtelen, váratlan helyzet adódik az úton – biztonságban érezheted magad. A hátsó kerékben található tárcsafék nagy hatékonyságot biztosít, így időben fékezhetsz egy akadály vagy az útvonal más használója előtt. Ezenkívül fékezéskor felgyullad a világítás, ami nagyon egyértelműen figyelmezteti a többieket, hogy megállsz.

Jó szórakozás a könnyű használathozMinden városi útvonal tele van kihívásokkal, akadályokkal és egyenlőtlenségekkel, de a Motus Scooty 10 Lite 2022 rollerrel képes leszel leküzdeni ezeket. A megerősített sárvédő a konzollal akkor sem sérül meg, ha egyenetlen úton közlekedsz. A masszív, strapabíró keret hosszú ideig szolgálja a célod.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Motus Scooty 10 Lite 2022 Elektromos roller" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: