Betöltés...

OKAI Neon Pro ES30 fekete elektromos roller

Ár: 338.100 Ft

Bemutatjuk a városi mobilitás világának legújabb tagját - a NEON PRO-t. Karcsú és minimalista kialakításával ez az e-scooter nem csupán közlekedési eszköz, hanem egyfajta stílusmegnyilvánulás is. Az elektromos robogó kiváló minőségű anyagokból készült, így az utazás sima, stabil és biztonságos lesz.

Lovagoljon a magas
Az ES30 egy lenyűgöző motornak és akkumulátornak ad otthont, így hosszabb ideig lovagolhatsz a magasban. Az epikus 28N.m nyomatékú maximális teljesítmény és a 47V-os akkumulátor kapacitása tartja Önt mozgásban. Éljen új útitársa lendületében.

Kör alakú kijelző
Lovagolj stílusosan a kör alakú kijelzővel. Tisztán láthatod a sebességet, a Bluetooth-kapcsolatot, az akkumulátor élettartamát, a lovaglási módot és a fénybeállításokat, és egy gombnyomással egyértelműen megjelennek.

Véget nem érő út
Számítson arra, hogy az útnak soha nem lesz vége a 80 km-es hatótávolsággal. Töltse fel egyszer, és aztán napokig tekerjen tovább. 47V-os akkumulátor kapacitás és 14,7Ah.

A legmegfelelőbb választás
Intuitív és felhasználóbarát alkalmazásunkat úgy terveztük, hogy fokozza a világítás élményét. Egyszerű és letisztult felületével alkalmazásunk lehetővé teszi, hogy könnyedén megváltoztassa a lámpák színét a hangulatának és stílusának megfelelően.

Megállíthat(atlan)
Az Okai NEON Pro a korábbi ES10 és ES20 robogók nagyszerű tulajdonságait kínálja, de most 10"-os léggumikkal és felfüggesztéssel, amely minden úton megállít. A megbízható hátsó tárcsafékek segítenek a helyben megállásban.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "OKAI Neon Pro ES30 fekete elektromos roller" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: