Betöltés...

Ninebot by Segway eKickscooter ZING C10 Gyerek Elektromos roller

Ár: 132.770 Ft

Megérkezett, amire gyermeke a legjobban várt: a Ninebot eKickScooter ZING C10 (Powered by Segway)! Új dizájn, csodás színkombinációval (világosszürke és sárga), 3 üzemmód, hogy minden igényhez alkalmazkojon, könnyű váz, és a legfontosabb, hogy akár 10 km színtiszta szórakozás várja majd gyermekeit! A 8-14 éves korú és 130-160 cm közötti magasságú gyerekek a ZING C10-et használhatják.3 vezetési mód a gyermekek tudásszintjének megfelelőenBiztonságos mód; lassan, de biztosan
A legfeljebb 10 km/h sebességgel a Biztonságos üzemmód tökéletes a kezdőknek. A gázkar enyhe megnyomásával gyorsíthatnak (a visszajelző LED gyorsan villog).
Turbó üzemmód, egy új kalandhoz!
A kalandvágyóbb gyerekek számára a Turbo üzemmódban a gázkar megnyomásával kb. 16 km/h sebességig gyorsulhatnak fel, és önfeledten élvezhetik a rollerezést (a visszajelző folyamatosan világít).
Cruise Mode, rugaszkodj neki és menj!
A power assist módnak köszönhetően a gyerekeknek csak egy elrugaszkodásra van szükségük ahhoz, hogy akár 16 km/h-ig felgyorsuljanak (a fényjelző lassan villog)Duplacsöves vázszerkezet: erős és tartósA vázszerkezet nagy szilárdságú acélból készült, háromszögszerkezetű, ami tartósságot és ellenállóságot kölcsönöz a terméknek. A gyerekek élvezni fogják azt a stabilitást, amit az eszköz nyújt, ezáltal magabiztosan fogják használni a rollert. Ezenkívül mindkét eKickScooter IPX4-es minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a ráfröccsenő víznek.Nagyteljesítményű és kompakt akkumulátor kialakítás Az akkumulátorcsomag egyetlen kompakt modulba integrálja a lítium-ion akkumulátort, a vezérlőt és az intelligens BMS-t (Akkumulátorkezelő rendszert), amely a lábtartóban helyezkedik el, hogy alacsonyabb legyen a súlypont, ami nagyobb stabilitást biztosít a gyerekeknek a rollerezés során. Egyetlen, kb. 2,5 órás töltéssel a ZING C10 akár 10 km megtételére is képes! Könnyen vezérelhető, érzékeny gázkarA hüvelykujjal nyomható gázkar a vezetési módtól függően változó enellenállással és visszajelzéssel rendelkezik. A motor 120 W névleges teljesítményének és a gázkar egyszerű kezelésének köszönhetően az eKickscooter akár 16 km/h maximális sebességre is képes (Turbo és Cruise üzemmódban).Kopásálló, kényelmes vezethetőségű tömör gumiabroncsok A nagy rugalmasságú, tömör gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy rendkívül kopásállóak legyenek és mivel nem kell felfújni a gumikat, ezért gondozásmentesek is! Mindemellett a gumiabroncs futófelületét is áttervezték a jobb tapadás érdekében, hogy a gyermekek magabiztosabban és nagyobb élvezettel használhassák a rollert!Termoplasztikus gumi (TPR), kényelmes markolatA markolatok TPR (Thermo Plastic Rubber) anyagból készültek, amely kényelmes fogást és kiváló csúszásgátló tapadást biztosít, továbbá a TPR markolatok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók.Próbálja ki a hangulatvilágítást a ZING C10-en!A vezetési módoktól függően gyermeke a lábtartó alatt található hangulatfényekkel stílusosan fog utazni:
- Biztonságos üzemmódban a fények pirosra váltanak;
- Cruise módban a fények kékek lesznek;
- Turbo üzemmódban pedig a szivárvány minden színében fog pompázni a roller! Egyszerűen kinyitható és könnyen tárolhatóAz eKickScooter könnyen össze- és szétszerelhető, mindössze 3 másodperc szükséges a kormányrúd kihúzásához, hogy a terméket szekrényben, csomagtartóban stb. tárolhassa. Ráadásul a ZING C10 9,5 kg-os súlyával könnyen szállítható!

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Ninebot by Segway eKickscooter ZING C10 Gyerek Elektromos roller" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: