Betöltés...

Ninebot by Segway C2 E Elektromos roller

Ár: 116.460 Ft

Ragyogj, mint egy POP sztárCsodálatos játékok és ideális menő ajándék gyerekeknek. A fantasztikus fényhatás különleges érzést kelt a gyerekekben!

Hozza ki a legtöbbet a KickScooterből:- 256 színű RGB környezeti fény.
- a sebességgel változó fényritmus.
- a szörf stílusú design menő gyerekeknek és tizenéveseknek.

Megbízható minőség szeretteinekMivel a biztonság az első számú prioritásunk, a Ninebot Kids KickScooter C2 sorozatot úgy tervezték, hogy biztosítsa a gyermekek biztonságát, miközben élvezi a vidám utazást. A C2 sorozat több teszten is átment, például:
- 3000 km vezetési vizsga
- 100-szor a 'ejtés' teszt
- Vízálló: IPX4 KickScooter | IPX6 akkumulátor
Nem mérgező anyagok, átgondolt tervezés részletesen:
- Thermo Plastic Rubber (TPR) kormánymarkolat
- "Anti-bilincs intervallumok" az egész kereten
- Nincsenek éles szélek

Három különböző vezetési módVáltson a KickScooter 3 üzemmódja között a bekapcsológomb dupla kattintásával!
- Normál mód: Tökéletes mód kezdőknek vagy kicsiknek akár 12 km/h maximális sebességgel, hogy megkönnyítse a roller elsajátítását.
- Sport mód: Akár 16 km/h maximális sebességgel a sport mód a tapasztalt vezetőknek szól, gyors és izgalmas a gázpedálnak köszönhetően.
- Power Assistant mód: Nincs szükség a gázpedál használatára. Az akár 16 km/h-s maximális sebességnek köszönhetően a gyerekek kalandos sétahajózásban részesülnek.

Kezdődjön a móka a C2 Pro KickScooterrelA C2 KickScooter 130 W-os, erőteljes, kefe nélküli motorral rendelkezik, amely biztosítja a gyerekek számára a szükséges erőt, hogy 16 km/órás sebességre gyorsítson és szabadon közlekedhessen. Az akkumulátor kapacitásának köszönhetően gyermeke egyedül vagy barátaival akár 11 km-es körzetben is élvezheti a szórakozást!

Stabil vezetés és karbantartásmentesA szülők megnyugtatása és a gyerekek stabil lovaglási élményének biztosítása érdekében a C2 sorozat 7 hüvelykes üreges belső csöveket használ, amelyek szélessége 1,6 hüvelyk. Szúrás- és karbantartásmentesek, jobb lengéscsillapítással, mint a tömör gumik, így gyermeke utazása kényelmesebb.

Könnyen kezelhető, akár kisgyermekek számára is!A KickScooter C2 sorozat erős mechanikus dobfékkel érkezik, mert a gyerekek számára természetesebb, ha így fékeznek. Kifejezetten kis fogási távolsággal tervezték, amely jobban illeszkedik a gyermekek kis kezéhez.

Érzékeny gyorsítás a hüvelykujj gombbalA hüvelykujj gázkar mérsékelt ellenállással és reakciókészséggel rendelkezik a vezetési módtól függően. Ez megkönnyíti a gyerekek számára a vezetési sebesség szabályozását, és teljes mértékben élvezheti az utazást!

Bontsa ki, használja, hajtsa össze és ismételje meg!Az egylépcsős összecsukható mechanizmusnak köszönhetően gyorsan berakható az autó csomagtartójába, vagy otthon tárolható egy jó baráti utazás után. Könnyen szállítható könnyű súlyának (10,4 kg) köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Ninebot by Segway C2 E Elektromos roller" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: