Betöltés...

Segway Ninebot eKickscooter Zing A6 roller

Ár: 85.570 Ft

Az összecsukható elektromos robogó 6 és 10 év közötti gyermekek számára készült. A Segway Ninebot eKickscooter Zing A6 teherbírása 40 kg, egyetlen feltöltéssel legfeljebb 5km megtételére képes, és 50W motorjával 12km/h maximális sebességet biztosít. Oldalsó LED-ek, mechanikus fék a hátsó sárvédőn, összecsukható állvány, 2500 mAh kapacitású akkumulátor.
Kis utazóknak készült
A Segway Ninebot eKickScooter ZING A6 összecsukható robogó a gyerekek biztonságát tartja szem előtt, gyors és szórakoztató közlekedést biztosítva, bárhová is kell menniük. A mechanikus hátsó sárvédőfékkel felszerelt jármű sebessége korlátozott a felnőtt robogókhoz képest, és a kisebb gyermekek képességeihez igazodik. A 2,5 Ah akkumulátor egyetlen feltöltésével és a körülbelül 3 óra töltési idejével a hatótávolsága 5 km, a maximális sebessége 12 km/h, így nem kell aggódnod, hogy a kisgyermeked megszökik vagy megsérül a nagy sebességnél! 6 és 10 év közötti gyermekek számára készült, maximális terhelhetősége 40 kg.
Segway Ninebot eKickscooter Zing A6 elektromos robogó
A Ninebot eKickScooter ZING A6 robogó a Segway-től nem marad el sem a funkciók, sem a dizájn terén. Lenyűgöző vidám színösszeállításával és az oldalán lévő vidám LED-ek vonzzák a tekintetet! A robogó összecsukható, és gyermekbarát kialakításának köszönhetően könnyen manőverezhető, és még a kicsiknek is magabiztos közlekedést biztosít. A lábtartó és a fogantyúk csúszásmentes és könnyen mosható gumiból készültek, és egy praktikus összecsukható állvánnyal is rendelkezik!

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Segway Ninebot eKickscooter Zing A6 roller" című hirdetést látja. (fent)