Betöltés...

Medence alátét - habosított - 50 x 50 cm - 9 db / csomag

Ár: 7.790 Ft

Medence alátét - habosított - 50 x 50 cm - 9 db / csomag
Fedezze fel ezt a praktikus medence alátét szettet, amely 50 x 50 cm-es habosított elemekből áll. A csomag 9 darab elemet tartalmaz, melyek összesen 2,25 négyzetmétert fednek le. Ideális bármilyen méretű és formájú medencéhez. Használatával puha, sík felület képezhető, amely megvédi a medencét a sérülésektől és komfortos használatot biztosít.
Prémium minőségű habosított anyag: Tartós, ellenálló anyag a hosszú távú védelemértEgyszerű telepítés: Gyorsan és könnyedén összeszerelhetőUniverzális használat: Bármilyen típusú és méretű medencéhez alkalmazhatóVédelem és stabilitás: Megóvja a medence alját a sérülésektől, sima és stabil felületet biztosít.Könnyen tárolható: Kompakt méretűre szétszedhető és egyszerűen tárolható.

Méret: 50 x 50 cm
Lefedhető terület / csomag: 2,25 m2
Anyag: Habosított polietilén
Szín: Kék
Csomag tartalma: 9 db / csomag

 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Medence alátét - habosított - 50 x 50 cm - 9 db / csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: