Betöltés...

Zray X-Rider 1 Sup, 310x81x15 cm, 125 kg teherbírás

Ár: 95.590 Ft

Zray X-Rider 1 Sup, 310x81x15 cm, 125 kg teherbírás, ajándék italtartóval, kajakká alakítható Zray X-Rider 1 felfújható Sup deszkát a legszélesebb körben használhatjuk, elsősorban a nagyobb súlyú evezősök számára készült. Kajakká alakítható, de a kajakülést és kajaklapátot a csomag nem tartalmazza. Maximális teherbírás 125 kg. A paddleboard 310 cm hosszú, 81 cm széles és 15 cm vastag, súlya 8 kg.
A deszka kiválóan alkalmas a SUP-ozás megtanulására, nyugodtabb és gyengén áramló vizekre, szabadidős evezésre, túrázásra, strandolásra. A SUP deszka all round formájú, ideális választás kezdők számára, hiszen nagy, 259 literes vízkiszorításának köszönhetően már az első használat során is maximális stabilitást és élményt biztosít. Két könnyebb súlyú evezőst egyszerűen elbír.
Ez a modell az Ultra All Around kollekció része, amely a paddleboard sokoldalúságára és variálhatóságára utal. Könnyített, egykamrás, egyrétegű I Drop-stitch Core technológiával készült. Nagyobb merevséggel, stabilitással rendelkezik a deszka, ugyanakkor súlya könnyebb, mindösszesen 8 kg.
Nagy előnye a könnyű tárolás és a könnyű szállíthatóság. A SUP-ot összes tartozékával egy hátizsákban tudod tárolni és szállítani.A deszka alján, a hátsó felén egy kivehető műanyag úszóval, úgynevezett szkeggel van felszerelve. A SUP felülete EVA alapréteggel van bevonva, ami kellemes tapintású, ugyanakkor elegendő tapadást biztosít a csúszás ellen.
Egyedülálló a megemelt kick-pad, aminek a segítségével a fordulás gyors lesz, mert a hátsó lábadat jobban ki tudod támasztani, így akár egy helyben is meg tudsz majd fordulni a sarkad vízbe nyomásával.
4db rozsdamentes acél D-gyűrű a felszerelés és a kajakülés rögzítéséhezRozsdamentes vontatószem a deszka far részénCsomagtartó gumikötelek a deszka elején, a italtartó és a felszerelése rögzítéshezKiemelt kick-pad, a hátsó láb kitámasztásához, a még stabilabb evezésért, a jobb fordulásértA csomag mindent tartalmaz, ami az azonnali használathoz szükséges
Részletek:- Méret: hosszúság 310 cm, szélesség 81 cm, vastagság 15 cm- Maximális teherbírás: 125 kg- Maximális evezős testsúly:- Nyomás a felfújáshoz: ajánlott 13 PSI, maximális 15 PSI- Deszka tömege: 8 kg
A csomag tartalma:- Deszka: Zray X-Rider 1- Evező: háromrészes összecsukható alumínium szár, műanyag lapát (165-220 cm)- Hátizsák: a SUP deszka és tartozékok tárolására, szállítására (91 x 42 x 27 cm)- Pumpa: nyomásmérővel- Szkeg: csavar nélkül becsúsztatható és kivehető- Leash: biztonsági kötél a deszka bokához rögzítéséhez- Szelepadapter: autós kompresszorral is felfújható a deszka- Javítókészlet: foltok és szelepkulcs
+1 ajándék italtartó

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Búvárfelszerelés és egyéb vízi sportfelszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Zray X-Rider 1 Sup, 310x81x15 cm, 125 kg teherbírás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: