Betöltés...

Avenli Frame Plus köralakú medenceszett, retro tégla minta, 427x107 cm

Ár: 119.900 Ft

Avenli Frame Plus köralakú medenceszett, retro tégla minta, 427x107 cm

Készülj a nyárra az Avenli medencével! 427 cm átmérőjével és 107 cm magasságával ez az acélvázas medence tökéletes egy frissítő mártózáshoz egy forró napon. Elegendő helyet biztosít az egész családnak és nagyszerű kiegészítője minden kertnek.
Az Avenli föld feletti medence stabil és tartós a robusztus acélváznak köszönhetően, amely akkor is stabilitást biztosít, ha nagy mozgás van a vízben. Az oldalfalak és a talp tartós, strapabíró anyagból készülnek, és hosszú élettartamot garantálnak. Az acélrúdváz megkönnyíti az egyszerű és gyors összeszerelést.
A medence falában található két csatlakozás lehetővé teszi egy szűrőrendszer egyszerű telepítését, amely a vizet a szivattyúhoz irányítja tisztítás céljából, majd visszavezeti a medencébe. A víz könnyen leereszthető az alsó szelep segítségével.
Fémváz dupla horganyzott bevonattal, korróziógátló bevonat biztosítja az időjárás állóságot és a hosszú élettartamot.
Összeszerelési idő 30 perc (leírás mellékelve), szezonon kívüli tároláshoz könnyen szétszerelhető.
A medencekészlet mindent tartalmaz, amire szüksége van az azonnali kezdéshez.

Részletek:- Mérete: átmérő 427 cm, magasság 107 cm, vízmélység 95 cm- Anyaga: 100% PVC- Medence térfogata: (90%): 12650 liter- Szűrőszivattyú: 3000 liter/óra, 230 V, 50 Hz, 60 W- Víz maximális hőmérséklete: 35 °C- Korcsoport: 6+ (gyerekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják)- Tömeg: 65,77 kg
A doboz tartalma:- Medence- Szűrőszivattyú- Papír szűrő- Medence alátét- Takaró ponyva- Létra

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Avenli Frame Plus köralakú medenceszett, retro tégla minta, 427x107 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: