Betöltés...

Ülés hoverboardhoz, állítható - fekete

Ár: 17.790 Ft

ÁTALAKÍTJA – A rátét néhány pillanat alatt egy közönséges elektromos gördeszkát gokarttá alakít, ami nagyszerű szórakozást és új vezetési élményt biztosít. A rátét egy kontúrozott ülést használ, amely jelentősen növeli a felhasználó vezetési kényelmét, életkortól függetlenül.
HOSSZ BEÁLLÍTÁS – a keret hossza könnyen állítható – a zökkenőmentes beállításhoz egy zárral ellátott gomb szolgál, amely lehetővé teszi a hossz pontos beállítását a felhasználó magasságához.
INTUITÍV VEZÉRLÉS – Az előrehaladáshoz nyomja meg egyszerre mindkét fogantyút a jármű oldalán. Fékezéskor a fogantyúkat maga felé kell húzni, akárcsak egy autóban a kéziféket. Ha meg akarunk fordulni, csak az egyik fogantyút használjuk, a másik pedig semleges helyzetben marad. Használat közben a lábunkat szabadon tartjuk a támaszokon.
ERŐS FELÉPÍTÉS – a rátét felszerelése gyors és egyszerű, és nem igényel további szerszámokat; csak tegye rá a gördeszkára, és rögzítse őket erős, rugalmas tépőzáras pántokkal - a tépőzáras kialakítás lehetővé teszi, hogy különböző deszkavastagságokhoz igazítsa. A szilárd felépítés hosszú használatot garantál.

LEÍRÁS

életkor: +6 év
szín: fekete és narancs
Anyaga: vas + acél + műanyag + PU + EVA
maximális terhelés: 50 kg
kerék átmérője: 10 cm
hossz állítás: 40-60 cm
méretei: 100 x 55 x 31 cm
súlya: 3,2 kg

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Korcsolyák, Gördeszkák, Görkorcsolyák
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Ülés hoverboardhoz, állítható - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: