Betöltés...

Outwell Tent Cloud 5 Kupola sátor

Ár: 115.110 Ft

A Cloud 5 egy kompakt túra sátor az Outwell márkától, amely tökéletes választás ha könnyű csomaggal szeretne utazni. Kompakt méretei ellenére a sátor akár 5 személy számára elegendő teret biztosít, így különösen alkalmas családok vagy kisebb csoportok számára. A Duratec Flex System szerkezet minőségi üveggyapot rudakból áll, amely kiegyensúlyozott arányt kínál az erő és a súly között. A rudak összecsukott állapotban nem sok helyet foglalnak el, amit mindig értékelni fog, ha minden centiméter számít A külső sátor 100% Outtex® 3000 Select poliészterből készült, amely megbízhatóan megvédi Önt a kedvezőtlen időjárástól. A polietilénből készült eltávolítható padló megóvja Önt a hidegtől és a talaj nedvességétől.A sátorba két bejárat által juthat be, amelyek lehetővé teszik az akadályok nélküli belépést. A hálófülke bejárata előtt fedett előszoba található, amely sötétített ablakkal rendelkezik. A hálófülkék bejáratai szúnyoghálóval vannak ellátva, hogy javítsák a légáramlást és távol tartsák a bosszantó rovarokat. A világos tető és a széles tónusos ablak kellően megvilágítja az előteret, ugyanakkor véd a közvetlen napfénytől és az UV sugárzástól. Amennyiben magánszférára van szüksége, egyszerűen függessze fel a függönyt az ablak kívánt magasságára.
Az Unique Hanging Point System-nek köszönhetően a belső sátrat belülről könnyedén felakaszthatja a sátorszerkezetre. 300 cm szélességének köszönhetően a hálószoba elég széles és akár 5 személy befogadására képes, a sötét mennyezetnek és falaknak köszönhetően kényelmes és nyugodt alvásban lehet része. A sátor ezen felül ragasztott varratokkal és Wind Guard System rendszerrel büszkélkedhet, amely megvédi Önt a szeles időjárástól, valamint kompressziós hevederekkel ellátott a hordozás megkönnyítése érdekében.A Cloud 5 sátor fő előnyei:
5 személyes túrasátorDuratec Flex System üvegszálas szerkezet2 bejárat a hálófülkék bejáratai szúnyoghálóval vannak felszerelvevilágos külső sátortető - rengeteg fény az előtérbenelőtér sötétített ablakkalsötétített ablak levehető függönnyelkidolgozott szellőzőrendszertágas hálófülke 5 személy számárasötétített tető és falak a hálófülkékben (Dark Inner)kivehető vízálló padló emelt falakkalragasztott varratoka hordtok a csomagolás része

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Outwell Tent Cloud 5 Kupola sátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: