Betöltés...

4 személyes turistasátor

Ár: 8.790 Ft

4 FŐ – a sátor tökéletes lehet családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Tágas, könnyű és kompakt , ami jelentősen megkönnyítheti a szállítást és kényelmes szállást biztosíthat.


VÍZÁLLÓ - a sátor kiváló minőségű vízálló anyagból készült, amely akár 2500 mm vízoszlopot is kibír (tető 1500 mm vízoszlop, padló 2500 mm vízoszlop) . Ennek köszönhetően nem kell tartania a váratlan esőtől kempingezés közben. Ezek a paraméterek lehetővé teszik a nyugodt alvást, mert könnyen megvédik a sátrat a csapadéktól.


SZÚNYONHÁLÓVAL  – a sátorhoz huzat is tartozik, így összecsukva kényelmesen hordozható és tárolható . A fedelében lévő sátor kis helyet foglal. A huzat praktikus fogantyúval rendelkezik.  A sátor ajtaja szúnyoghálóval rendelkezik, amely friss levegőt biztosít és megvédi Önt a bosszantó rovaroktól . 


KÖNNYŰ  – a sátor könnyű, másfél kilogrammnál kisebb súlyú, így a szállítás nem jelent gondot. Kis súlya és félig nyitott szerkezete ellenére azonban a sátor stabil .
TULAJDONSÁGOK:



anyaga: borító: 170T poliészter + nejlon + vas, alsó: 210D oxford szövet + PU bevonat, keret: üvegszál, rögzítőkészlet: horganyzott vas + PP, a borításban: anyaga: nylon, egyéb: PP
vízállóság: 1500 mm vízoszlop tető, 2500 mm vízoszlop padló
méretei kibontva: 190 x 190 x 123 cm
csomag méretei: 60 x 9,5 x 11,5 cm
készlet súlya: 1.448 kg
csomag súlya: 1,453 kg
A CSOMAG TARTALMA



sátor
leszúró
tok
váz




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "4 személyes turistasátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: