Betöltés...

UMAY futópad állítható dőléssel, összecsukható, 12 programmal holm8099

Ár: 107.990 Ft

UMAY futópad állítható dőléssel, összecsukható, 12 programmal holm8099

Az UMAY T500 állítható dőlésű futópad egy kiváló minőségű, otthoni fitneszgép, amely ideális választás mindazoknak, akik kényelmesen és hatékonyan szeretnének edzeni otthonukban. Ez a futópad ötvözi a kiváló minőségű anyagokat és a modern technológiát, hogy garantált legyen az optimális edzésélmény.

Főbb Jellemzők: Összecsukhatóság és állítható dőlés: Az UMAY T500 hidraulikusan összecsukható, ami rendkívül praktikus és helytakarékos megoldást kínál. A könnyű súlyának köszönhetően a futópad könnyedén összecsukható, így jelentősen csökkenthető a tárolási helyigény. Emellett a futópad dőlésszöge is állítható, így a felhasználók különböző intenzitású edzéseket végezhetnek.

Csendes Motor: Az UMAY T500 futópad új, továbbfejlesztett motorral rendelkezik, amely csendes és hatékony működést biztosít. A csökkentett zajszint lehetővé teszi az éjszakai edzéseket anélkül, hogy másokat zavarna. Emellett a motor kiváló teljesítményt nyújt, minimalizálva az energiafogyasztást és növelve a futópad élettartamát.

Nagy Futóterület és Ütéscsökkentés: A tágas futófelület maximális kényelmet és biztonságot nyújt a felhasználóknak. A puha, csúszásmentes futófelület stabil alapot biztosít az edzésekhez, míg az ütéscsökkentés megvédi az ízületeket és minimalizálja a sérülések kockázatát.

LCD Kijelző és Kezelővezérlés: Az UMAY T500 futópad könnyen olvasható LCD kijelzővel rendelkezik, amely megjeleníti az időt, sebességet, távolságot, kalóriafogyasztást és pulzusszámot. A fogantyús vezérlés lehetővé teszi a könnyű kezelést, így a felhasználók könnyedén szabályozhatják az edzésüket.

Bluetooth Hangszóró és SPAX Alkalmazás: Az UMAY T500 futópad Bluetooth hangszórókkal rendelkezik, így az edzés közben kedvenc zenéit vagy hangoskönyveit hallgathatja. Az SPAX alkalmazás segítségével a felhasználók könnyen nyomon követhetik az edzésadataikat és testreszabott edzésterveket állíthatnak be a céljaik eléréséhez.

Az UMAY T500 Futópad kiváló választás az otthoni fitnesz szerelmeseinek, akik szeretnék élvezni a kényelmet és hatékonyságot a futás vagy séta közben. Kiváló minőségű anyagokból készült és modern funkciókkal rendelkezik, hogy garantált legyen a kényelmes és eredményes edzés minden alkalommal.

A készülék 140 kg-ig terhelhető.
Maximális dőlésszög: 0-5%
Max sebesség: 15 km/h
APP Control: SPAX APP
Futó szallag felület: 120cm* 40cm


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "UMAY futópad állítható dőléssel, összecsukható, 12 programmal holm8099" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések

389.900 Ft
419.900 Ft
319.900 Ft
259.900 Ft