Betöltés...

Salomon Husk Unisex Sí- és Snowboard Freestyle Sisak, M (56-59 cm) - Fekete

Ár: 23.390 Ft

A Salomon Husk sí- és snowboard sisak, M méretben (56-59 cm), elegáns fekete színben, férfiaknak és nőknek egyaránt. Az ultrakönnyű, mégis rendkívül védelmet nyújtó design a Thinshell külső héjjal és a Salomon által szabadalmaztatott EPS 4D technológiával biztosítja az energiákat maximálisan elnyelő védelmet, ami kivédi az oldalirányú és vertikális ütődéseket. A stratégiailag elhelyezett szellőzés állandó légáramlást garantál, amely hűvösen és kényelmesen tartja a fejet, miközben megakadályozza a síszemüveg párásodását. A MaxFit konstrukció azonnali kényelmet és jobb hallást nyújt, míg a síszemüveggel való varrat nélküli integráció lehetővé teszi, hogy minden síelő vagy snowboardos másodpercek alatt készen álljon az indulásra.

A Salomon Husk sisak a modern téli sportolók igényeit szem előtt tartva készült, akik nemcsak a magas szintű védelemre, hanem a stílusos megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetnek. A sisak innovatív technológiái, mint a Thinshell külső héj és az EPS 4D, egyedülálló ütéselnyelő képességet biztosítanak, így maximalizálva a fejvédelmet minden irányból.

A fej körüli szellőzési rendszer fenntartja a komfortérzetet még a legintenzívebb síelés vagy snowboardozás során is, míg a MaxFit konstrukció garantálja az azonnali kényelmet és a jobb hallást. Az egyszerűen állítható szemüvegintegráció és a szabályozható mando lehetővé teszi a sisak gyors és egyszerű beállítását, hogy mindenki számára tökéletes illeszkedést biztosítson.



Salomon által szabadalmaztatott EPS 4D technológia az ütődések maximális elnyeléséért

Thinshell külső héj az ultra könnyű, mégis erős védelemért

Stratégiailag elhelyezett szellőzés a folyamatos légáramlásért és a páramentes látásért

MaxFit konstrukció az azonnali kényelemért és a jobb hallásért

Egyszerűen állítható síszemüvegintegráció és mando a gyors beállításért



A Salomon Husk sisak ideális választás azok számára, akik a sí- és snowboard szezonban sem akarnak kompromisszumot kötni a védelem, kényelem és stílus között. Legyen szó akár kezdőről, akár profi sportolóról, ez a sisak biztosítja a szükséges védelmet és stílust a havas kalandok során.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Salomon Husk Unisex Sí- és Snowboard Freestyle Sisak, M (56-59 cm) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)