Betöltés...

Uvex Wanted Visor Sísisak - Optimalizált szellőzéssel - Matt Fekete - 58-62 cm

Ár: 49.990 Ft

A Uvex Wanted Visor egy matt fekete, uniszex sísisak, amelyet kifejezetten a síeléshez terveztek. A sisak különlegessége az integrált látómező, amely megfelel a 2-es szűrőkategóriának és 19-43% fényáteresztő képességgel rendelkezik, így közepes napfény elleni védelmet nyújt. Az állítható Uvex IAS rendszerrel pontosan beállítható a fej kerületére, míg a FAS heveder könnyen és végtelenül finomhangolható a fej formájához. A zárható szellőzőrendszer a klímakontrollért felel.

Az Uvex Wanted Visor sísisak egyedülállóan ötvözi a stílust, kényelmet és a védelmet. A robusztus külső héj és az EPS belső héj kettős védelmet nyújt: külsőleg ellenáll az ütődéseknek, belül pedig sokkabszorbeáló. A sisak látómezője a 2-es szűrőkategóriába tartozik, ami közepes fényvédelmet biztosít, lehetővé téve a síelők számára, hogy a változó fényviszonyok között is tisztán lássanak. Az állítható Uvex IAS rendszernek köszönhetően a sisak tökéletes illeszkedést biztosít minden fejmérethez, míg a FAS hevederrel a fejformához igazítható a sisak, így maximalizálva a kényelmet és a stabilitást. A zárható szellőzőrendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szabályozza a fej hőmérsékletét és a klímát, ezzel is fokozva a viselés kényelmét. Az Uvex Wanted Visor ideális választás síelők számára, akik egy magas minőségű, megbízható védelmet nyújtó és stílusos sisakot keresnek.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Uvex Wanted Visor Sísisak - Optimalizált szellőzéssel - Matt Fekete - 58-62 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: