Betöltés...

HEAD Maja Visor Gyermek Sísisak, XXS (47-51 cm) - Fekete

Ár: 34.990 Ft

A HEAD Maja Visor sísisak, XXS méretben (47-51 cm), fekete színben készült, kifejezetten gyermekek számára. Az in-mould konstrukcióval és visorral, valamint a hőszabályozó szellőzéssel és UV400 elleni páramentesített visorral ellátott sisak tökéletes látást és optimális védelmet nyújt. A gyermekek igényeire szabott mikroszálas bélés, a HEAD 2D fit rendszer, a kényelmes hab és a sisakhoz mellékelt sisaktok további előnyöket biztosítanak. Az EN 1077:2007 Osztály B biztonsági szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkező sisak ideális választás a fiatal síelők számára.

A HEAD Maja Visor gyermek sísisak a modern technológia és a gyermekek specifikus igényeinek figyelembevételével készült, hogy a sípályán töltött idő biztonságos és élvezetes legyen. Az ultrakönnyű in-mould konstrukció garantálja a sisak szilárdságát és ütésállóságát, miközben a hőszabályozó szellőzés biztosítja a fej optimális hőmérsékletét a nap folyamán.

A UV400 és páramentes visor kiváló látást nyújt minden időjárási körülmények között, megóvva a gyermek szemét a nap káros sugaraitól. A gyermekek számára tervezett mikroszálas bélés extra kényelmet biztosít, míg a HEAD 2D fit rendszer lehetővé teszi a sisak tökéletes illeszkedését a fej formájához.



In-mould konstrukció a könnyűség és erősség érdekében

Hőszabályozó szellőzés a komfortért

UV400 és páramentes visor a tiszta látásért

Gyermekek számára tervezett mikroszálas bélés a kényelemért

EN 1077:2007 Osztály B tanúsítvány a biztonságért



A HEAD Maja Visor sisak tökéletes választás a síelni vagy snowboardozni tanuló gyermekek számára, biztosítva számukra a szükséges védelmet és kényelmet a sípályán.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "HEAD Maja Visor Gyermek Sísisak, XXS (47-51 cm) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: