Betöltés...

ALPINA ZUPO Gyermek Sísisak, 48-52 cm - Matt Szürke

Ár: 17.990 Ft

Az ALPINA ZUPO egy kifejezetten gyermekek számára tervezett sísisak, amely matt szürke színben kapható, és 48-52 cm-es méretben áll rendelkezésre. A sísisak különleges jellemzői között szerepel a kiemelkedő belüftetés, a 3 Shell Construction által biztosított robosztus külső héj, és a Hi-EPS anyagból készült, ütést elnyelő belső szerkezet. A sisak ideális snowboardozáshoz és síeléshez, különösen azok számára, akik értékelik a biztonságot és a kényelmet a téli sportok során.

Az ALPINA ZUPO gyermek sísisak a modern technológia és a gyermekbarát tervezés tökéletes kombinációját kínálja. A 3 Shell Construction technológia egy extra erős és ellenálló külső héjat biztosít, ami képes elnyelni az ütközések energiáját, miközben a Hi-EPS anyagból készült belső szerkezet apró légkamrái tovább növelik az ütéselnyelő képességet.

A sisakon található egyszerűen kezelhető pántzár, amely több pozíciós rögzítő mechanizmussal rendelkezik, biztosítja, hogy a sisak mindig a helyén maradjon, még a legaktívabb síelés során is. A sisak szellőzőrendszerének köszönhetően a gyermek feje folyamatosan hűvös és száraz marad, még a legmegterhelőbb körülmények között is.

Az állítható gurtnik lehetővé teszik a sisak tökéletes illeszkedését a gyermek fejéhez, így növelve a viselési kényelmet és a biztonságot. A sisak kialakítása nem csak funkcionális, de esztétikailag is vonzó, így biztosan kedvenc lesz a gyerekek körében.



3 Shell Construction a fokozott ütésállóságért

Hi-EPS anyag a belső ütéselnyelés növelésére

Egyszerűen kezelhető és biztonságos pántzár

Kiváló szellőzés a komfortos viselés érdekében

Állítható gurtnik az optimális illeszkedésért



Az ALPINA ZUPO gyermek sísisak az ideális választás azok számára, akik a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet keresik gyermekeik számára a téli sportok során. A sisak megfelelő védelmet nyújt a fejnek, miközben lehetővé teszi a gyermek számára, hogy élvezze a síelés minden pillanatát.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "ALPINA ZUPO Gyermek Sísisak, 48-52 cm - Matt Szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: