Betöltés...

Uvex Magnum unisex felnőtt sísisak, 61-65 cm - Matt Fekete

Ár: 36.490 Ft

Az Uvex Magnum sísisak unisex felnőtt méretben (61-65 cm), elegáns matt fekete színben. A robosztus külső héj és az eps belső héj kombinációjának köszönhetően kiemelkedő ütésállóságot biztosít. A uvex 3D IAS rendszerrel tökéletesen illeszkedik a fej körvonalához és formájához, beleértve a magassági állítást is. Az egyszerű és finom állítást lehetővé tevő FAS szíj, az egykezes nyitást biztosító uvex monomatic csat, és a zárható légáteresztő rendszer kényelmet és optimális légkondicionálást garantál a síelés során.

Az Uvex Magnum sísisak a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet kínálja a síelés szerelmeseinek. A sisakot úgy tervezték, hogy ellenálljon az ütéseknek, miközben optimális kényelmet biztosít, köszönhetően a strapabíró külső héjnak és az energiát elnyelő eps belső héjnak. A 3D IAS rendszer lehetővé teszi a sisak tökéletes beállítását a fej méretére és formájára, míg a magassági állítás további finomhangolást biztosít.

A sisak viselése egyszerű és kényelmes a FAS szíjnak köszönhetően, amely egyenletesen osztja el a nyomást és megkönnyíti az állítást a fej formájához. Az uvex monomatic csat egykezes nyitást tesz lehetővé, ami jelentősen megkönnyíti a használatot a sípályán. A zárható ventilációs rendszer lehetővé teszi a levegő áramlásának szabályozását, így a sisakot viselő személy maga döntheti el, mennyi friss levegőt engedjen be.



Ütésálló külső héj és eps belső héj

Tökéletes illeszkedés a uvex 3D IAS rendszerrel, magassági állítással

FAS szíj a könnyű és finom állításért

Uvex monomatic csat a gyors és egyszerű használatért

Zárható légáteresztő rendszer az egyéni légkondicionálásért



Az Uvex Magnum sísisak a téli sportok szerelmeseinek ideális választás, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a biztonság, sem a kényelem terén. Legyen szó intenzív lecsúszásokról vagy hosszú napokról a sípályán, ez a sísisak minden körülmények között megvédi és kényelemben tartja Önt.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Uvex Magnum unisex felnőtt sísisak, 61-65 cm - Matt Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: