Betöltés...

Uvex Viti Gyermek Sísisak, 51-55 cm - Levendula

Ár: 19.990 Ft

Az Uvex Viti sísisak a gyermek síelők számára lett tervezve, "cool lavender" (hűvös levendula) színben, 51-55 cm-es méretben. A sisak egyedülálló EPS belső réteg és polikarbonát külső héj kombinációjával büszkélkedhet, ami garantálja a könnyűséget és az ütésállóságot. Az uvex IAS rendszer segítségével tökéletesen állítható a fejkörfogatra, míg a FAS pántrendszer pontos illeszkedést biztosít. Az uvex monomatic zárrendszer egykezes nyitást tesz lehetővé, a jól megtervezett szellőzőcsatornák pedig friss levegővel látják el a sisak belsejét.

Az Uvex Viti gyermek sísisak azoknak a fiatal síelőknek készült, akik a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet keresik a lejtőkön. A modern technológiával készült sisak nemcsak a fej védelmét garantálja magas szintű ütésállósággal, hanem a hordozás kényelmét is biztosítja könnyű szerkezetével.

A sisak méretének pontos beállítása egyszerűen, az uvex IAS rendszerrel lehetséges, mely lehetővé teszi a fejkörfogat finomhangolását. A FAS pántrendszer tovább finomítja az illeszkedést, biztosítva, hogy a sisak ne mozogjon a fejen intenzív mozgás közben sem. Az uvex monomatic zárrendszerrel a sisak egy kézzel is könnyedén nyitható és zárható, ami jelentősen megkönnyíti a használatot.

A fej frissességét és a hőmérséklet szabályozását a jól átgondolt szellőzőrendszer biztosítja, amely friss levegőt vezet be, miközben a meleg levegőt kiengedi. Ez a funkció különösen hasznos a hosszabb síelési napok során, amikor a kényelem és a frissesség kiemelten fontos.



EPS és polikarbonát anyagok a könnyűség és ütésállóság érdekében

Uvex IAS rendszer a tökéletes méretbeállításért

FAS pántrendszer a pontos illeszkedésért

Uvex monomatic zárrendszer az egyszerű kezelhetőségért

Szellőzőrendszer a friss és hűvös levegőért



Az Uvex Viti sísisak a gyermek síelők tökéletes társa, amely ötvözi a stílust, a biztonságot és a kényelmet, így biztosítva, hogy a fiatal síelők teljes biztonságban és kényelemben élvezhessék a téli sportokat.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Uvex Viti Gyermek Sísisak, 51-55 cm - Levendula" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: