Betöltés...

Uvex Rocket Jr. Visor Gyermek Sísisak Matt Kék 54-58 cm

Ár: 20.490 Ft



Fontos: Válogatott használt termék, a sisak külseje ütött-kopott, illetve a napellenzőn is található néhány kisebb karc.

Az Uvex Rocket Jr. Visor gyermek sísisak kiváló védelmet nyújt a fiatal síelők számára, köszönhetően a robosztus külső héjának és az ütéselnyelő EPS belső héjának. A 19-43%-os fényáteresztő képességű visír ideális mindenféle időjárási körülmény között.





Fontos: Válogatott használt termék, a sisak külseje ütött-kopott, illetve a napellenzőn is található néhány kisebb karc.

Az Uvex Rocket Jr. Visor gyermek sísisak a legkisebbek számára is tökéletes választás a sípályán. A sisak különlegessége a beépített visír, amely uvex supravision Anti-Fog bevonattal van ellátva, biztosítva ezzel a párásodásmentes és tiszta látást még aktív használat közben is. A sisak külső PC héja és az EPS belső héja megfelelő védelmet nyújt külső ütésekkel és belső erőhatásokkal szemben.

Biztonsági és kényelmi jellemzők:



A sisakon található IAS rendszer lehetővé teszi a fejméretre való pontos beállítást, amely egyszerűen és gyorsan állítható a gyermek növekedésével.

A monomatic komfortzár egyszerűen, egy kézzel nyitható és zárható, ezzel is növelve a gyermek önállóságát.

A sisak kialakítása biztosítja a megfelelő szellőzést, friss levegőt vezetve be és a meleg levegőt kivezetve, elkerülve a felesleges hőstau kialakulását.



További előnyök:



A sisak belső bélése eltávolítható és mosható, így könnyen tisztán tartható.

A sisakhoz tartozó, integrált visír változó fényviszonyokhoz igazodik, ideális választás változékony időjárás esetén.



Az Uvex Rocket Jr. Visor gyermek sísisak a fiatal síelők és snowboardosok számára készült, akik a biztonságon és kényelmen túl a stílusra is nagy hangsúlyt fektetnek. Az innovatív technológia és a gyermekbarát funkciók garantálják, hogy a legkisebbek is élvezhessék a téli sportokat biztonságos körülmények között.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Uvex Rocket Jr. Visor Gyermek Sísisak Matt Kék 54-58 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: