Betöltés...

Bollé MIGHT VISOR sísisak - Matt Fekete, CAT 2, M 55-59 cm

Ár: 52.000 Ft

Modern matt fekete sísisak integrált védőpajzzsal, amely a 2. kategóriába tartozik, OTG technológiával a dioptriás szemüveg viseléséhez, köd- és karcolásmentes kezeléssel. Kényelmes, állítható illeszkedést biztosít, miközben a kivehető és mosható bélések, valamint az Air Flow Extractor rendszer gondoskodik a fej optimális hőmérsékletéről és szellőzéséről.

A Bolle MIGHT VISOR sísisak egyedülálló matt fekete kivitelben készült, hogy megfeleljen a modern síelők igényeinek. Az erős hardshell konstrukció és az EPS hab tökéletes védelmet biztosít a fejnek. A sisakban található OTG (Over The Glasses) technológia lehetővé teszi a síelők számára, hogy dioptriás szemüvegüket viseljék a sisak alatt anélkül, hogy ez kényelmetlenséget okozna vagy befolyásolná a védelmet. A CAT 2 kategóriába tartozó cserélhető védőpajzs nem csak a napfény ellen nyújt védelmet, hanem a köd- és karcolásmentes kezelésének köszönhetően tiszta látást biztosít minden körülmények között.

A sisak kényelmi funkciói közé tartozik a kivehető és mosható belső bélés, valamint a levehető fülvédők, amelyek lehetővé teszik a sisak tisztán tartását és higiénikus használatát. Az Air Flow Extractor rendszer gondoskodik a fej megfelelő hűtéséről és szellőzéséről, míg a Click to Fit rendszernek köszönhetően a sisak mérete könnyen és pontosan beállítható. Az állítható állszíj tovább növeli a viselés kényelmét és biztonságát. A sisak súlya 590g, ami optimális egyensúlyt teremt a védelem és a kényelem között.

A Bolle MIGHT VISOR sísisak tökéletes választás azok számára, akik egy magas minőségű, biztonságos és kényelmes sisakot keresnek síeléshez, amely stílusos megjelenést és kiváló funkcionalitást kombinál.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Bollé MIGHT VISOR sísisak - Matt Fekete, CAT 2, M 55-59 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: