Betöltés...

ALPINA ZUPO DISNEY SET Gyermek Síszemüveg és Sisak Szett, 51-55 cm

Ár: 25.490 Ft

Az ALPINA ZUPO DISNEY SET egy exkluzív Disney téma alapján készült, Minnie Mouse mintás gyermek síszemüveg és sisak készlet. Mérete 51-55 cm, ami ideális gyermek fejformához illeszkedik. A készlet szellőzést biztosító funkciókkal, polikarbonát külső anyaggal, és expandált polisztirol belső anyaggal rendelkezik. Ajánlott snowboardozáshoz és síeléshez, méretei: 26 x 25 x 25 cm.

Az ALPINA ZUPO DISNEY SET kifejezetten gyermekek számára tervezett síszemüveg és sisak készlet, mely Minnie Mouse mintájával varázsolja el a kicsiket. A készlet minden elemét úgy alakították ki, hogy maximális védelmet és kényelmet nyújtson a lejtőkön. A sisak hardsell technológiájának köszönhetően különösen ellenálló és ütésálló, míg a belső kis légkamrák optimális ütéselnyelést biztosítanak.

A síszemüveg és sisak intelligens szellőzőrendszerrel rendelkezik, ami garantálja, hogy a gyermek feje a nagyobb megerőltetés során is hűvös és száraz maradjon. A Neck Warmer Plus további kényelmet biztosít a hideg napokon, míg a technikai megjelenés és a prémium matt-lakkozás elegáns megjelenést kölcsönöz.



Minnie Mouse minta a Disney rajongók örömére

Hardsell külső héj az ütésállóságért

Intelligentes szellőzés a kényelmes viselésért

Optimalizált ütéselnyelés a biztonságos síelésért

Méret: 51-55 cm, ideális gyermek fejformához



Az ALPINA ZUPO DISNEY SET tökéletes választás azok számára, akik egy stílusos, mégis funkcionális síkészletet keresnek gyermekeik számára. A Minnie Mouse mintás dizájn biztosan minden kis síelő kedvencévé válik, míg a kiváló minőségű anyagok és a fejlett technológiák garantálják a biztonságot és kényelmet a lejtőkön.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "ALPINA ZUPO DISNEY SET Gyermek Síszemüveg és Sisak Szett, 51-55 cm" című hirdetést látja. (fent)