Betöltés...

Bollé Mute Matt fehér Sísisak S (52-55 cm)

Ár: 23.000 Ft

A Bollé Mute egy modern sísisak, amely kifejezetten a freestyle sportolók igényeit szem előtt tartva készült. Az S méretű (52-55 cm) matt fehér sisak merész dizájnnal, progresszív funkciókkal, mint például kivehető fülhurkok és szemüvegcsipesz, büszkélkedhet. Kiválóan illeszkedik a legtöbb síruházathoz, köszönhetően a sokoldalú színvilágának.

A Bollé Mute sísisak a Hard Shell technológia segítségével kínál kiemelkedő védelmet és tartósságot, miközben a sisakban lévő légáramlási csatornák és a passzív szellőzési rendszer biztosítja a megfelelő hőszabályozást és kényelmet síelés közben. A sisak további kényelmi funkciókat kínál, mint a kivehető és mosható bélés, a kivehető fülek, és a szemüvegtartó, ami lehetővé teszi a sisak testreszabását és egyszerű karbantartását.

A Bollé Mute sísisak állvédővel is kompatibilis, így tovább növelve a sportolók biztonságát extrém körülmények között. Tökéletes választás azoknak, akik egy egyedi megjelenésű, funkcionális és kényelmes sísisakot keresnek, ami megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Bollé Mute Matt fehér Sísisak S (52-55 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: