Betöltés...

POC FORNIX MIPS UNISEX Sísisak és Túrasisak M-L Matt Fehér, 55-58 cm

Ár: 45.000 Ft

A Fornix MIPS matt fehér sisak modern védelmi technológiát nyújt síeléshez és snowboardozáshoz. A Mips rendszerrel frissített modell kiváló védelmet kínál forgó ütésekkel szemben, az erősített aramid panelekkel és az állítható szellőzéssel kombinálva biztosítja a maximális biztonságot és kényelmet a pályán. Mérete M-L (55-58 cm).

A legújabb technológiával felszerelt Fornix MIPS UNISEX sísisak ideális választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a biztonság és kényelem terén. A Mips rendszer hozzáadásával a sisak javított védelmet nyújt a forgási ütésekkel szemben, míg a kiterjesztett héj növeli a tartósságot. Az aramid híd technológia megerősíti a sisak szerkezetét és áthatolásvédelmet biztosít, amely kiemelkedő védelmet nyújt extrém körülmények között. A 360°-os beállítási rendszerrel és az állítható szellőzéssel minden felhasználó megtalálhatja a számára tökéletes illeszkedést és kényelmet. A sisak tökéletesen illeszkedik a POC szemüvegekhez, megakadályozva a párásodást, míg a hátsó szemüvegcsipesz extra biztonságot nyújt. Kivehető fülkagylói ideálisak a melegebb időszakokban történő használathoz. A FORNIX MIPS UNISEX sisak matt fehér színben, M-L méretben kapható, amely eleganciát és stílust kölcsönöz, miközben védelmet nyújt a lejtőkön.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "POC FORNIX MIPS UNISEX Sísisak és Túrasisak M-L Matt Fehér, 55-58 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: