Betöltés...

Uvex Stance Sísisak Matt Fekete, 54-58 cm

Ár: 26.990 Ft

Az Uvex Stance sísisak matt fekete színben kapható, uniszex kialakítással, amely egyaránt alkalmas férfiaknak és nőknek. Mérete 54-58 cm között állítható, így széles körben igazodik a különböző fejméretekhez. A sisak kiemelkedő jellemzője az egyedi méretigazítás lehetősége és az optimalizált szellőzési rendszer, amely fokozott kényelmet és védelmet nyújt síelés közben.

Az Uvex Stance sísisak a kiváló minőségű anyagoknak és innovatív tervezésnek köszönhetően kínál magas szintű védelmet és kényelmet a sípályán. A sisak különleges jellemzője az egyedi méretigazítás lehetősége, amelynek köszönhetően a felhasználó tökéletes illeszkedést érhet el, fokozva ezzel a sisak stabilitását és biztonságát. A matt fekete külső nem csupán elegáns megjelenést kölcsönöz, hanem ellenállóvá is teszi a sisakot a kisebb ütődésekkel és karcolásokkal szemben.

Az optimalizált szellőzési rendszer gondoskodik arról, hogy a sisak belseje mindig friss és száraz maradjon, így a hosszabb síelési napokon is kényelmes viselést biztosít. A sisak tervezésekor különös figyelmet fordítottak arra, hogy az jól illeszkedjen a síszemüvegekkel, így garantálva a felhasználó számára a legjobb látási viszonyokat és komfortot.

Az Uvex Stance sísisak tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, kényelmes és stílusos sísisakot keresnek, amely kiemelkedő védelmet nyújt a síelés során.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Uvex Stance Sísisak Matt Fekete, 54-58 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: