Betöltés...

Salomon Brigade Sí- és Snowboard Sisak S 53-56 cm

Ár: 12.290 Ft



Fontos: Válogatátt használt termék, ütött-kopott külsővel rendelkező, alapvetően jó állapotú sisak

A Salomon Brigade sí- és snowboard sisak férfiak számára kiváló választás, amely integrált EPS 4D biztonsági technológiával rendelkezik, biztosítva a piaci sztenderdnél 30%-kal jobb ütéselnyelést. Új szabályozható illeszkedési rendszerrel és friss levegőáramlási csatornákkal ellátva, ez a sisak tökéletes a hegyi és kerékpáros kalandokhoz egyaránt.





Fontos: Válogatátt használt termék, ütött-kopott külsővel rendelkező, alapvetően jó állapotú sisakA Salomon Brigade sí- és snowboard sisak egy modern újraértelmezése a klasszikusnak, amely mostantól még nagyobb biztonságot nyújt a változatos terepeken. A sisak EPS 4D technológiájának köszönhetően jelentősen megnövekedett ütéselnyelő képessége, amely akár 30%-kal is meghaladja az iparági szabványokat. További védelmet nyújt a hegyi sportokhoz és kerékpározáshoz egyaránt, megfelelve ezzel a kettős tanúsítási követelményeknek.

Biztonság és innováció:



Az EPS 4D technológia kiemelkedő védelmet biztosít, csökkentve az agyrázkódás kockázatát ütközések esetén.

A beépített szellőzőrendszerek optimalizálják a fej hűvösen tartását és megakadályozzák a síszemüveg párásodását.



Kényelem és egyedi illeszkedés:



Az új, beépített állítórendszer lehetővé teszi a sisak gyors és egyszerű méretre szabását, ami ideális illeszkedést biztosít.

A légáteresztő belső bélés és az integrált levegőcsatornák növelik a viselési kényelmet, még hosszantartó használat esetén is.



A Salomon Brigade sisak ideális választás a modern síelők és snowboardosok számára, akik nem csak a stílust, hanem a fokozott biztonságot és kényelmet is fontosnak tartják. Tökéletes kiegészítő a hegyi kalandokhoz, biztosítva a nap folyamán át tartó frissességet és védelmet

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Salomon Brigade Sí- és Snowboard Sisak S 53-56 cm" című hirdetést látja. (fent)