Betöltés...

ALPINA ZUPO Visor Q Lite Gyermek Sísisak, 54-58 cm - Matt Rózsaszín

Ár: 39.990 Ft

Az ALPINA ZUPO Visor Q Lite sísisak, 54-58 cm-es méretben, elegáns matt rózsaszínben, kifejezetten gyermek síelők és snowboardosok számára tervezve. A sisakban integrált visorral, levehető fülvédőkkel, könnyen használható többfokozatú anti-rotációs automata zárral rendelkezik, míg az erős külső héj robosztus védelmet nyújt az ütődésekkel szemben. Az optimalizált ütéselnyelő képesség a sisakban lévő kis légkamráknak köszönhető, így biztosítva a gyermekek maximális védelmét a sípályán.

Az ALPINA ZUPO Visor Q Lite gyermek sísisak azok számára készült, akik a síelés vagy snowboardozás során sem szeretnék háttérbe szorítani a biztonságot és a stílust. A matt rózsaszín kialakítás vonzóvá teszi a sisakot, míg a beépített visor megkönnyíti a látás és védelem egyensúlyának megtartását. A levehető fülvédők lehetővé teszik a sisak testreszabását és kényelmét a változó időjárási körülmények között.

A többfokozatú anti-rotációs automata zárrendszer biztosítja, hogy a sisak mindig biztonságosan a helyén maradjon, még a legdinamikusabb lejtőkön is. Az erős külső héj ellenáll az ütődéseknek és a kopásnak, míg a sisak belső részében lévő kis légkamrák növelik az ütéselnyelés hatékonyságát.



Integrált visor a könnyű látás és védelem érdekében

Levehető fülvédők a kényelem növelése érdekében

Többfokozatú anti-rotációs automata zár a biztonságos illeszkedésért

Erős külső héj az ütődésekkel szembeni védelemért

Optimalizált ütéselnyelés a kis légkamrákkal



Az ALPINA ZUPO Visor Q Lite gyermek sísisak tökéletes választás a fiatal síelők és snowboardosok számára, akik szeretnék élvezni a téli sportokat, miközben biztosak lehetnek a fejük védelmében.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "ALPINA ZUPO Visor Q Lite Gyermek Sísisak, 54-58 cm - Matt Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: