Betöltés...

Brilix Swim Jet Elegance 70 ellenáramoltató szögletes előlappal

Ár: 584.100 Ft

Brilix Swim Jet Elegance 70 ellenáramoltató szögletes előlappal

Az ellenáramoltatók könnyen beüzemeltethetők, a berendezés egy pezsgő vízfolyammá alakítja medencéjét. A felső vízréteget nagy sebességgel mozgatja, így lehetővé teszi a folyamatos úszást a medencében. A pneumatikus kapcsoló segítségével biztonságosan üzemeltethető.Brilix Swim Jet Elegance 70 ellenáramoltató szögletes előlappal
Telepítés:
univerzális tervezés miatt a legtöbb medencetestbe beépíthető.3x6 m-nél kisebb medencébe nem építhető be.Fix konstrukciójú medencékbe beépíthető (földfeletti vagy földbe süllyesztett fémpalástos, fa vagy WPC, illetveépített/betonozott vagy PP medencékbe). A medence rövidebb oldalon 50 cm egyenes rész szükséges a falban a beépítéshez.Az ellenáramoltató saját szivattyújának és csövezésének helyigényével külön kell számolni beépítés előtt.Fúvóka:
fokozatmentes teljesítmény szabályozásfolyamatos áramlás40 mm átmérőElőlap:
elegáns designtartalmazza a bemeneti és kimeneti nyílásokatvalamint a vezérlő gombotPneumatikus nyomógomb:
közvetlenül a medencéből lehet az ellenáramoltatót bekapcsolniSzivattyú:
Áramlás 70 m3/hKimeneti teljesítmény 2,2 kW/3 HP400 VCsatlakozás D75Kapcsoló szekrény: biztonságos kapcsolatot létesít a hálózat és az ellenáramoltató között. 
Garancia: 1 évFizetési mód: utánvét

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Brilix Swim Jet Elegance 70 ellenáramoltató szögletes előlappal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: