Betöltés...

Gladiator Origin 10.8SC SUP 329x86x15 cm 2022

Ár: 192.500 Ft

Gladiator Origin 10.8SC SUP 329x86x15 cm 2022
Allround deszkák kezdők számára vagy könnyűsúlyú evezősök számára, illetve akik széles és stabil deszkát szeretnének.A deszka elején csomagrögzítési lehetőséggel.
Klasszik szörfdeszka kerek orr-kialakítással, mely alkalmassá teszi a stabil és kényelmes evezésre, miközben egyszerre iránytartó és fordulékony.
A GLADIATOR sup deszkák magasra tették a mércét.
Az alkalmazott gyártási technológia, az alapanyagok és a formatervezés is a prémium kategóriájú deszkákhoz hasonló, azonban továbbra is megtartották kedvező áraikat. A sorozatok kialakítását a riderek igényeihez igazították, így a felszereltség, a méret és a dizájnvariációk között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb deszkát.
A Gladiator deszkák egyik legnagyobb előnye, hogy 26 PSI nyomásig terhelhetőek, ami azt jelenti, hogy ha az ajánlott 17 PSI nyomásra fújjuk fel őket, akkor bőven marad puffer, ami megvédi a supot a hőmérséklet változásból eredő túlnyomástól, például amikor a deszka kint van a napon, vagy hideg vízbe merül.Természetesen minden sup szettben kapható, az összes szükséges kiegészítővel és megfelelő méretű kényelmes hordtáskával együtt.A gyártó 3 év jótállást vállal a deszkákra.
Origin, ahol minden SUP-os álma kezdődik.
Egy komoly, belépő szintű deszka, mely alapanyagában (1000 denes drop stitch belső szövetszerkezet + MSL kétrétegű PVC külső borítás, duplafalú élerősítéssel, jó tapadást biztosító, krokodilbőr mintás, Gator EVA állófelülettel) a prémium termékekhez hasonló, de mégis elérhető áron. A szettek az olcsóbb piaci termékektől eltérően magas minőségű komponenseket tartalmaznak.Gladiator Origin technológia
Kiegészítők - Gladiátor tartozékok
SUP deszka,1 db központi US ívelt szkeg,üvegszál-nylon háromrészes evezőlapát,biztonsági kötél bokapánttal,kétutas pumpa,javítókészlet,hátizsák.
 
Garancia: 1 év
Fizetési mód: utánvét

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Búvárfelszerelés és egyéb vízi sportfelszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Gladiator Origin 10.8SC SUP 329x86x15 cm 2022" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: