Betöltés...

Seamaid Notmad Univerzális újratölthető RGB lámpa, RGB fény

Ár: 28.600 Ft

Seamaid Notmad Univerzális újratölthető RGB lámpa, RGB fény
Vidd magaddal a fényt bárhová. A Seamaid No(t)mad lámpája egy hordozható, bárhol könnyen rögzíthető, tölthető, vezeték nélküli fényforrás. Ha veled van, mindenhol tudsz fényt csinálni, nincsenek határok.
Tölthető, színes fényű lámpa
A No(t)mad lámpa takarékos LED-ekkel világít vezeték nélkül, max 4-5 órán keresztül. USB kábellel tölthető hálózatról, laptopról, szivargyújtóról. Az első két alkalommal hagyja teljesen lemerülni a lámpát, majd töltse fel teljesen. 7 különböző színnel és 3 beépített színprogrammal rendelkezik.
Made in EU
A francia tervezésű és gyártású No(t)mad lámpa minden európai szabványnak és előírásnak megfelel. Használata biztonságos. Neve a "nomád" szóvól ered, utalva arra, hogy a lámpa kiváló eszköz utazásokhoz, túrákhoz, sátras kalandokhoz.
Teljesen vízálló
IP68-as szigetelésének köszönhetően 100% vízálló, így akár medencevilágításnak is használhatod. Mellékelt mágneses ellendarabjával egy mozdulat feltenni a puhafalú medence fólia-oldalfalára.
Légy a fényteremtő
Ha van egy No(t)mad lámpád bárhol tudsz fényt csinálni. Egyetlen gomb van rajta, amivel ki- és bekapcsolhatjuk. 7 különböző színnel és 3 beépített színprogrammal rendelkezik. Az elemlámpákkal ellentétben, ez könnyen tölthető, könnyű és egyszerűen rögzíthető:
mágneses ellendarabbal bármilyen szövet vagy fólia falracsavarral bármilyen falfelületrekönnyedén felakasztható vagy felfűzhető bárhova a lyukak segítségével
Jól fog jönni nyárestékhez, szereléshez, sátrazáshoz, vitorlástúrákhoz, éjszakai erdei túrákhoz, kerti partikhoz, fémvázas medencékhez, gyerekpancsolókhoz, a kertben, a sufniban, a kempingben.
Az RGB színes fénynek köszönhetően nem egyszerűen fényt csinálhatsz, hanem hangulatot is.
Technikai paraméterek:
Mérete: 120x120 mmAkkumulátor: lítium-ion, nem cserélhetőTöltés: 400 ciklusMűködési idő: 4-5 óraFényerő: 100 lmTeljesítmény: 4 W
 
Garancia: 1 év
Fizetési mód: utánvét

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Seamaid Notmad Univerzális újratölthető RGB lámpa, RGB fény" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: