Betöltés...

BRIGHTON Fémvázas medence szett 396x107 cm

Ár: 147.390 Ft

BRIGHTON Fémvázas medence szett 396x107 cm

A Brighton egy világos rattan mintájú, natúr hatású családi medence árnyékolóval, vízforgatóval. Tökéletes megoldás elegáns kertekbe, nyári fürdőzésre a kert komolyabb átrendezése, nélkül.
A medence szerszámok nélkül felállítható. Előtte a felület vízszintezése és aljtakaró vagy geotextília leterítése szükséges.
Egyszerű felállításKorrózióálló fémvázVilágos, természetes hatású külső rattan mintázat és kék csempe belső nyomatAz árnyékoló könyedén felszerelhető és áthelyezhető, így erős napsütésben is élvezheti a fürdőzéstA beépített áramlásszabályozó leeresztő szelepre a mellékelt adapter segítségével csatlakoztatott kerti slaggal könnyedén leereszthető a medencevízA medence kör alakú formája elősegíti a könnyű összeszerelést, fokozott stabilitást ad, és kevesebb tér vész el, hiszen a medence nem igényel oldalsó megtámasztástSeal & Lock System rendszerrel ellátott medence a biztos és biztonságos csőcsatlakozáshozA ChemConnect vegyszeradagoló fenntartja és szavatolja a tiszta, egészséges vizet a medencében. Az adagoló stabil klórszintet nyújt, amely szükséges a megfelelő vegyszeregyensúlyhozA medence oldalfalak 3 rétegű, megerősített Tritech anyagból készültek, amely a nagyobb fokú szilárdság és ellenállóképesség jegyében két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós magból állVízbefogadó-képesség (90%): 11.133 lVíz alatti öntapadós javítótapaszA medence megfelelő szerelvényekkel rendelkezik a Flowclear szűrőszivattyúkkal való kompatibilitáshozTartalom: Egy medencetest, szűrőszivattyú + II-es típusú szűrőpatron, biztonsági létra, medencetakaró fólia, ChemConnect vegyszeradagoló, oldalfalra szerelhető árnyékoló
Garancia: 1 év
Fizetési mód: utánvét

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "BRIGHTON Fémvázas medence szett 396x107 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: