Betöltés...

Bestway Elba Superior Max fémvázas medence szett 366 x 122 cm

Ár: 120.990 Ft

Bestway Elba Superior Max fémvázas medence szett 366 x 122 cm







A Bestway Elba a család kedvenc nagyméretű fémvázas medencéje, melyet nagyon egyszerűen összeállítani. Erős és rozsdamentes csővázas szerkezete hosszú éveket garantál ennek a kitűnő kerti medencének.   
A fémvázas medence oldalfalait Tritech -el, egy háromrétegű megerősített anyaggal, poliészter hálós maggal és két réteg nagyméretű PVC-vel állítják elő, mely kiváló szilárdságot, tartósságot és a hosszú élettartamot biztosít.
A Bestway Elba fémvázas medence szett összeállítása és szétszedése szinte gyerekjáték, a kerek forma helytakarékos, masszív kivitelt eredményez.Télen tárolja fagymentes helyen.
Medence tulajdonságai:

3,66 m x 1,22 m / 12' x 48"
Vízkapacitás (90%): 10 250 L (2,708 gal.)
Könnyű, 20 perces összeszerelés
Korrózióálló fémkeretek
Könnyen szétszerelhető, ha szezonon kívüli tárolásra készül
Nehéz PVC és poliészter 3 rétegű oldalfalak
A 3 rétegű szalag további fali támogatást nyújt
Nyomtatott mozaik belső bélés a medence oldalára és aljára
A beépített áramlásszabályozó leeresztőszelepe a kerti tömlőhöz csatlakozik (a mellékelt adapterrel) a víz könnyű leürítését segíti
A kerek forma egyszerű telepítést, fokozott stabilitást biztosít és kevesebb helyet igényel, mivel nincs szükség oldalsó támasztékra.
A medence szabadalmaztatott FrameLink System  rendszerrel van felszerelve - az egyedi formájú T-csatlakozók következetes keretcsatlakozásokat biztosítanak, megakadályozzák a fém-fém korrózió kialakulását
Víz alatti ragasztó, javító tapasz







Garancia: 1 év


Fizetési mód: utánvét



Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Bestway Elba Superior Max fémvázas medence szett 366 x 122 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: