Betöltés...

Bestway Ciprus szögletes fémvázas medence szett 404 x 201 x 100 cm

Ár: 186.990 Ft


Bestway Ciprus szögletes fémvázas medence szett 404 x 201 x 100 cm

A szögletes formájú Bestway Ciprus fémvázas medence gyártásakor a legújabb és legbiztonságosabb anyagokat használták fel, hogy egy igazán időtálló és könnyen összeállítható kerti medencét hozzanak létre az egész család számára.
A Bestway medencék legújabb vívmányait egyesíti a Ciprus fémvázas medence. Extraerős oldalfalai Tritech szilárd és ellenálló anyagból készültek, melyek a korrózióálló csővázas medence szerkezetéhez kapcsolódnak biztonságos Seal & Lock System? rendszerrel. A medence tisztántartásáról a ChemConnect vegyszeradagoló gondoskodik. Oldalfalai tetszetős rattan mintázatot kaptak, mely elegáns és egyedi megjelenést ad ennek a Bestway medencének.
A Bestway Ciprus medencét szettben szállítjuk. Minden szükséges alkatrészt és kiegészítőt tartalmaz a gyors összeállításhoz és a tisztántartáshoz, így hosszú évekig kényelmesen használható.
Tulajdonságok:

Vízbefogadó-képesség  90 6,478L(1,711gal.)Könnyen felállíthatóPVC-ből és poliészterből készült nagy teherbírású 3 rétegű oldalfalakA beépített áramlásszabályozó leeresztőszelepre a mellékelt adapter segítségével csatlakoztatott kerti tömlővel könnyedén leereszthető a medencevízVíz alatt ragadó javítótapaszA medence extraerős oldalfalai Tritech?ből, egy 3 rétegű merevített anyagból készülnek, mely két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós magból áll. Az összvastagság a medence méretétől függően 0,40 ... 0,80 mm, mely nagyobb fokú szilárdságot és ellenállóságot biztosít.Korrózióálló fémvázakSeal & Lock System? rendszerrel ellátott medence a biztos és biztonságos csőcsatlakozáshozA négyszög alak több helyet biztosít úszásra.A hosszabb élettartammal és jobb szűrési tulajdonságokkal büszkélkedő antimikrobiális szűrőbetét megelőzi algák, penész és egyéb mikrobiális baktériumok elszaporodását a medencében.A ChemConnect vegyszeradagoló tiszta, egészséges medencevizet biztosít.Csomag tartalma: medencetest, papírszűrős vízforgató-szűrőberendezés (220-240V) kompatibilis (II) 58503 papírszűrővel, biztonsági létra, befúvóba épített vegyszeradagolóval



 


Garancia: 1 évFizetési mód: utánvétA Vatera.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk, a megrendelés után 24 h belül a megrendelés meneténél megadott / e-mail címre küldjük.



Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Bestway Ciprus szögletes fémvázas medence szett 404 x 201 x 100 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: