Betöltés...

LED medence világítás, RBG medence lámpa (16 db világítási mód)

Ár: 3.190 Ft

LED medence világítás, RBG medence lámpa (16 db világítási mód)Dobd fel a kerti medencédet hangulatos megvilágítássalÉlvezd az RGB színvilágot és a 16 különböző módotTávirányítóval szabályozhatóTe is gőzerővel készülsz a nyárra?
Már rég előkerült a fűnyíró, elkezdődött a grillszezon, s lassan itt az ideje, hogy elővegyük a medencét is.Viszont az idei nyár legyen mást, mint a tavalyi!
Öltöztesd a medencét különleges fényvilágba és válogass 16 db mód közül. A kütyün található 10 db led fényforrás garantálja a tökéletes színvilágot.
Ráadásul ezt könnyedén szabályozhatod a hozzátartozó távirányító segítségével.
A vízálló kialakítása, valamint a tapadókorongjai révén pillanatok alatt rögzíted a medence szélére, falazatára, és kezdődhet a fények játéka az RGB színmodell segítségével.
Az álomszép pihentető éjszakai fürdőzés élménye csak rád vár. Vidd az otthonodba, egy praktikus kütyü segítségével.
A tapadókorong nem tartozéka a csomagnak!
A RBG medence Lámpa tulajdonságai:
- Mérete: 70 x 70 x 28 mm- Súlya: 73 gramm- LED fényforrások: 10db- Védelmi szint: IP68- Vízálló kialakítás- Működése: 3 db AAA-s elemmel (nem tartozk a csomagnak)- 16 db világítási mód- RGB színvilág- Távirányítóval vezérelhető- Szemkímélő kialakítás
Mit rejt a termék doboza?
- 1 db RBG medence Lámpát

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "LED medence világítás, RBG medence lámpa (16 db világítási mód)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: