Betöltés...

Hydro Force Aqua Journey SUP szett 274x76x12 cm (2021)

Ár: 76.490 Ft

Hydro Force Aqua Journey SUP szett 274x76x12 cm (2021)
A Bestway Hydro-Force Aqua Journey ideális választás, ha kezdő vagy könnyű SUP-osként szeretnél egy megbízható és kifogástalan, de mégis megfizethető árú felfújható deszkát vásárolni.
A Hydro-Force SUP deszkák a vevői igényekre és tapasztalatokra gondosan odafigyelő tervezés eredményei. Egy minden tekintetben szuperül teljesítő termékcsalád lett.
Az állva evezés összes területét lefedő, minden igényre megoldást kínáló termékskála a szakértők szerint is fantasztikusan sikerült, miközben az árát sikerült alacsonyan tartani. A Hydro-Force továbbá egyedülálló kombinációkat kínál kiegészítőkkel, üléssel és többféle evezővel.
Tulajdonságai:
Méret: 274 x 76 x 12 cmNagy szilárdságú drop stitch merevítésCsúszásgátló állófelületÁllítható, 2,17 m-es alumíniumevező (3 részre szedhető)1 darab fogantyú a deszka könnyű hordozásához.Maximális teherbírás: 100 kgDeszka nettó tömege: 11,6 kg
Csomag tartalma:
1 db egytollú, erősített alumínium evezőLeash / Biztonsági kötél bokapánttalKézi pumpaTáska a teljes felszerelésnekFelfújható sup deszka testJavítófolt, szelep-kulcs1 db kivehető szkeg
Az Aqua Journey sup pont neked való:
ha 40-70 kg között van a testtömegedha szeretsz közel lenni a vízhezha szereted a narancssárga színtha könnyű, kompakt deszkát kereselha még nem vagy profi evezősha elvárás, hogy evező, táska, pumpa legyen hozzá.





Garancia: 1 évFizetési mód: utánvét






Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Búvárfelszerelés és egyéb vízi sportfelszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Hydro Force Aqua Journey SUP szett 274x76x12 cm (2021)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: