Betöltés...

Boksz bandázs 4 m

Ár: 2.290 Ft


TÖBB FELHASZNÁLÓ -  a szalagoknak védő funkciójuk van. A kéz merevítésének köszönhetően elsősorban a hüvelykujjat, a csuklót és a kézközépcsontot védhetik a horzsolásoktól, sérülésektől. A kézkötések használata szintén higiéniai kérdés. Edzés közben izzad a keze, különösen bokszkesztyűben. A keze és a kesztyű között szigetelő réteget kell készítenie, hogy megakadályozza a kesztyű átizzadását. Itt jönnek jól a boxkötések. Egyszerűen és kényelmesen moshatók mosógépben, így biztosítva a megfelelő higiéniát minden edzés után. 



4  MÉTER HOSSZÚ -  a szalag szabványos hossza 4 m . Ez az optimális választás bokszkesztyűkhöz. Ez a méretű kötszer elegendő a kéz, a csukló és a hüvelykujj megfelelő beburkolásához, így szilárd támasztó- és védőréteget képezhet .  



KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAG  -  a pamut szalagok nagyon tartósak és kopásállóak. Speciális  szálszövés megakadályozza a kötés feltekeredését használat közben . A 100 százalékos pamut tökéletesen felszívja az izzadságot, ami segít kényelmesen és szárazon tartani a kezeit a testmozgás során. Egyrészt egy hüvelykujj rögzítés, másrészt egy erős tépőzár tartja a csomagolást, és megakadályozza, hogy használat közben letekerjen vagy elmozduljon. 



VÉDELEM EDZÉS ALATT  – ez elengedhetetlen kelléke minden önbecsülő harcművészetnek. A pamut boxkötések megfelelő merevséget és szilárd alátámasztást biztosítanak a kéznek és a csuklónak . 
LEÍRÁS



fekete szín
anyaga: pamut
Tépőzáras: igen
mérete: 400 x 5 cm
súlya: 94 g
Csomag súlya: 95 g
BELEÉRTVE



2 x kötszer 4 méter


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Küzdősport (boksz, karate, stb.) felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Boksz bandázs 4 m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: