Betöltés...

joola carbon control asztaliteniszütő

Ár: 16.690 Ft

joola carbon control asztaliteniszütő

Szeretné fejleszteni tudását, és magasabb szintű asztaliteniszezni szeretne? A JOOLA CARBON CONTROL ASZTALTENISZÜTŐ tökéletes lesz erre!

ideális azoknak a játékosoknak, akik szeretnék fejleszteni játékukat és magasabb szintű tudást elérni< br>< li>merev rázott fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes fogást és jó irányítást biztosít
a fogantyúk homorú formájának köszönhetően tökéletesen illeszkednek a játékos kezébe
< li>az ütők 2,0 mm-es vastag gumija nagyon dinamikus, és nagyon jó tapadást biztosít.
ITTF által jóváhagyott bevonat biztosítja a tökéletes játékot
5 csillagos garanciával nagyon jó minőségű

JOOLA CARBON CONTROL ASZTALI TENISZÜTŐ 93-as fordulattal tökéletes a labda tekercseléséhez és a gyors, dinamikus játékhoz .
JÓ FITNESS
Az asztalitenisz segít kalóriát égetni, javítja mozgékonyságát és edzettségét. Mindenki számára remek sport, segíti az intelligencia fejlesztését és a mozgáskoordináció fejlesztését. A tudósok szerint pozitív hatással van az agy fejlődésére. Asztaliteniszezéssel fejleszti a koncentrációt és a reakciósebességet.
KÖZÉPES időre
Az ütő szabványos felépítésű, ergonomikus kialakítású fogantyú, és a jó paramétereknek köszönhetően optimális sebességet és irányítást biztosít. A Spin 93 magas szintű pörgetést ad, mindenki számára tökéletes, aki elsajátította az alapvető játéktechnikákat, és több dinamikát szeretne bemutatni. A labda pörgetésével járó lepattanások kiszámíthatatlanabbak és nehezebben felvehetők, a Speed 92 dinamikus pattanást garantál, haladó játékosok számára tökéletes, a 112-es vezérlés pedig nagyon jó labdamanőverezést tesz lehetővé.
< p>CATAPULT CELL TECHOLÓGIA
CATAPULT CELL TECHOLÓGIA b>
A szivacs speciális technológiával készült, sejt alakú pórusokkal rendelkezik amelyek olyan hatást keltenek, mintha katapultként pattannák le a labdát az ütőről.
CARBON TECHNOLOGY POWDER
Az ütő felépített szénpor a fogantyúban, amely maximális irányítást biztosít a játék felett bosszantó rezgések nélkül.
VIBRO VEZÉRLÉS< TECHNOLÓGIA /b>
A Vibro az ütőkben használt vezérlési technológia biztosítja az ütő nagyobb stabilitását és csökkenti a labdával való érintkezéskor keletkező rezgéseket. Ez növeli a lövés pontosságát és erejét.
ITTF-JÓVÁHAGYOTT GUMI
A Carbon Pro ütő nagyon jó minőségű ITTF- jóváhagyott 2,0 mm-es FIESTA gumi, amely garantálja a játék maximális élvezetét minden paraméterrel kombinálva.
Az asztaliteniszhez ütőre, labdára, partnerre és pingre van szükség. pong asztal. Ha szeretnél a következő SZINTre lépni, válaszd felszerelésnek a JOOLA CARBON CONTROL ASZTALITENISZÜTŐT, és válaszd ki te magad a játékostársakat, mert biztosan lesz asztal!
Paraméterek :

Gumi vastagság (a gyártó adatai szerint): 2,0 mm
Furnérok száma : 5A fogantyú méretei kb.: 3,4 x 2,5 x 8,3 cm (szélesség x mélység x hosszúság)
Szín: fekete , narancs, piros
Anyaga: fa, gumi
Nettó tömeg: 0,182 kg
Bruttó tömeg: 0,216 kg< /li>
Csomagolás méretei (buborékfólia) : 15,5 x 3 x 28,5 cm (Sz x Mé x Ma)
Márka: Joola
Felhasználás: beltérben
< A /ul>
Joola németországi ruházati és speciális asztalitenisz-felszereléseket gyártó cég, amelynek székhelye Sibeldingen. A céget 1950-ben alapították. A cég széles kínálatában megtalálhatók sportolók lábbelik és ruházati cikkek, valamint asztalitenisz-deszkák, bélések, asztalok és robotok.
Fontos: a feltüntetett színek illusztrációk csak – az eltérő monitorbeállítások és fotófeldolgozási folyamatok miatt eltérhetnek a valódiaktól.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Kézilabda / Kosárlabda /Ping-pong
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "joola carbon control asztaliteniszütő" című hirdetést látja. (fent)