Betöltés...

mummy tourist hálózsák xxl 230x80/50cm - grey redcliffs

Ár: 18.390 Ft

mummy tourist hálózsák xxl 230x80/50cm - grey redcliffs

Kempingezni megy, és a megfelelő felszerelést keresi? A megfelelően kiválasztott hálózsák lehetővé teszi, hogy nyugodtan aludjon éjszaka, és teljes mértékben regenerálja az erőt egy újabb aktív naphoz. A REDCLIFFS MUMIA XXL TOURIST HÁLÓTÁSKA 230X80/50CM megfelel az elvárásainak!

A kétirányú és kétoldalas cipzár megkönnyíti a kicipzárt és belülről rögzítse a hálózsákot< br>további tépőzár véd a kicsatolás ellen
a múmia jellegzetes formája miatt gyorsan emelkedik a belső hőmérséklet< br>könnyen tisztán tartható, kézzel mosható< /li>
fogantyúkkal ellátva, amelyek megkönnyítik a hálózsák szárítását és szellőztetését
a hálózsákba varrt zsinór a kapucni lehetővé teszi a méretének beállítását
egy zsinórral ellátott, praktikus huzatba csomagolva
töltve kellemes tapintású és testre szabott anyaggal< /li>

A hálózsák minden expedíció nélkülözhetetlen társa, fő feladata az optimális hőkomfort biztosítása. Ez a tökéletes megoldás, függetlenül attól, hogy kempingezni vagy túrázni készül a hegyekben. A megfelelően kiválasztott modell minden sikeres utazás alapja. Ennek köszönhetően sok kellemetlenségtől és az ebből adódó bonyodalmaktól elkerülhető.
MUMMY SHAPE
MUMMY TOURIST HALÓTÁSKA XXL 230X80/50CM egy praktikus múmia alakú hálózsák. Lefelé jellegzetesen elvékonyodik, ami anatómiaibb formát ad. A belső tér csökkentése gyorsabban felmelegszik, így a belső hőmérséklet magasabb.
KIS MÉRET
A a hálózsák becsomagolt kis mérete miatt is hat, ezért tökéletes azoknak az utazóknak, akik minden felszerelésüket hátizsákban hordják. Iskolai kirándulásokhoz, különböző típusú éjszakázásokhoz, kempingezéshez és sátrakhoz is alkalmas lesz.
KÖNNYŰ ÉS GYORSAN SZÁRADÓ
< p> A töltelék könnyű és gyorsan száradó, a hálózsák teljes felületén az anyagon lévő varrások megakadályozzák annak elmozdulását. A speciális anyag, amelyből készült, nedves körülmények között is megőrzi melegítő tulajdonságait.
KÉNYELMES BURKOLAT
A hálózsák kis huzatba csomagolva, húzózsinórral, ami egyben hordozó fogantyú is, így feltekerve kis helyet foglal, kényelmesen szállítható és tárolható.
Ne késlekedjen a vásárlással! A MUMMIA XXL TOURIST HÁLÓTÁSKA 230X80/50CM minden bizonnyal gondoskodik a hőkomfortról és megfelel az elvárásoknak!
Paraméterek:< br>
A hálózsák méretei: 230 x 80 - 50 cm (hossz x szélesség)
Cipzár: kétirányú cipzár, kétoldalas
li>
Hőmérséklet-tartomány: 10 és 0°C között
Maximum 200 cm magas személyek számára.
Nettó tömeg kb.: 1370 kg
Súly huzattal: 1400 kg
Szín: szürke
A huzat méretei hálózsákkal együtt kb. : 24 x 24 x 37 cm (szélesség x h x ma)
Anyaga: héj 190 T poliészter, bélés TC 88x64 poliészter, töltet 300g/m2 poliészter szál
< li>Márka: Redcliffs

A Redcliffs olyan márka, amely a turisztikai iparágból és a mindennapi használatból származó termékek széles skáláját kínálja. Ennek a márkának az összes termékét úgy hoztuk létre, hogy megkönnyítsék mindannyiunk mindennapi életét, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a minőség hosszú távú használatot biztosítson.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "mummy tourist hálózsák xxl 230x80/50cm - grey redcliffs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: