Betöltés...

Sencor Scooter S30 Elektromos Roller, Fekete

Ár: 141.590 Ft

A kompakt méretű roller szinte bárhova elviszi Önt. A 350 W teljesítményű motor lehetővé teszi akár 25 km/h-s sebességgel való haladást. Az energiát a 7,5 Ah-s kapacitású akkumulátor biztosítja, így akár 30 km-t is megtehet maximálisan. Ha inkább kímélni szeretné az akkumulátort, az ECO üzemmód tökéletes választás. Ha viszont nagyobb sebességre vágyik, a SPORT üzemmód áll rendelkezésére. Az integrált tempomat funkció lehetővé teszi a beállított sebesség tartását, így teljes figyelmet fordíthat a kormányzásra.

FEDEZZE FEL A SEBESSÉG ÉS A TÁVOLSÁGOK KÜLÖNBÖZŐ DIMENZIÓIT!
A Sencor Scooter tökéletesen testreszabható közlekedést biztosít Önnek. A SPORT üzemmód extrém sebességgel akár 25 km/h-ig repíti előre, míg a DRIVE üzemmódban a maximum sebesség 20 km/h. Az ECO üzemmód fenntarthatóbb tempót nyújt, akár 10 km/h sebességgel. Ha pedig kellemes sétára vágyik, a WALK mód ideális választás a 6 km/h-s sebességével. A Scooter rendkívül hatékonyan működik hosszabb távolságok megtételéhez. Akár 30 km-t is megtehet 55 kg-os tömeggel, így szabadon felfedezheti a környező területeket. Ráadásul, még 90 kg tömeggel is akár 25 km-re eljuthat, hogy mindig kényelmesen és biztonságosan közlekedjen.

JÓL ÁTTEKINTHETŐ INFORMÁCIÓK ÉS MEGFELELŐ VILÁGÍTÁS
A Sencor Scooter lenyűgözően jól látható és áttekinthető kijelzővel rendelkezik, ahol minden fontos információ kézre áll. Az intuitív kijelzőn könnyedén leolvashatja a sebességet, a kiválasztott üzemmódot, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a LED lámpák működését. Az első LED lámpa fénye megbízhatóan megvilágítja az utat, míg a hátsó piros figyelmeztető lámpa szürkületkor, rossz időben vagy éjszaka szolgálhat segítségére.

MINTÁS GUMIABRONCSOK: A BIZTONSÁG A LEGFONTOSABB
Az út egyenetlenségeit csillapító 8,5"-os mintás gumiabroncsokkal nem kell félnie sem a defektől. A tökéletesen kényelmes utazásért az első kerék felfüggesztése gondoskodik. A biztonságot a dupla fékrendszer garantálja, mely magában foglalja az elektromos motorféket és a tárcsafékes mechanikus féket. A fékkar megnyomása után a hátsó sárvédőbe épített piros lámpa villogással jelzi a fékezést.

EGY ALKALMAZÁS, SOK FUNKCIÓ
Az innovatív Sencor Scooter kompatibilis az SENCOR SCOOTER alkalmazással, amely számos kiegészítő funkciót nyújt a roller használata során. A roller zárolható a lopás ellen, nyomon követheti az aktuális távolságot, az akkumulátor töltöttségét és a még megtehető távolságot, valamint számos más hasznos információt is megtekinthet. Az alkalmazás letölthető a Google Play és az Apple App Store áruházakból, és Bluetooth 4.1 adatátviteli rendszert használ.

KOMFORTNÖVELŐ TARTOZÉKOK
A Sencor Scooter roller tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez. Ha szállítani szeretné a rollert, könnyedén felakaszthatja a hátizsákjára. Ha pedig szerszámokat szeretne magával vinni, rendelkezésre áll szerszámos tartozék. Emellett telefon tartót is elérhető, hogy kényelmesen használhassa a telefonját közben. Mindezek a tartozékok külön megvásárolhatók.


Jellemzők:
- Méretek: 107 x 44 x 115 cm (hajtogatva)
- Méretek: 107 x 44 x 53 cm (összecsukva)
- Súly: 14,5 kg
- Zajszint

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Sencor Scooter S30 Elektromos Roller, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: