Betöltés...

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Pro Elektromos roller

Ár: 243.980 Ft

Kilenc teljesítménynövelés egy teljesen új élményért
Klasszikus kialakítás erősebb teljesítménnyel, a kényelmesebb utazás érdekében.

Mindenre kiterjedő, korszerűsített méret - Kényelmesebb utazási élmény
A Xiaomi Electric Scooter 4 Pro minden dimenzióban nagyobb lett. 60 mm-rel magasabb, 68 mm-rel hosszabb, 54 mm-rel szélesebb a kormány és 19 mm-rel szélesebb a test.

Könnyen összecsukható kialakítás a könnyebb tárolás érdekében.
A Xiaomi Electric Scooter 4 Pro fehlasználta a hihetetlenül erős repülőgépipari minőségű alumíniumötvözet anyagot a kerethez, így a roller rendkívül tartós és könnyű.

Xiaomi DuraGel Tire: 10" | Tömlő nélküli | Öntömítéses
A vadonatúj Xiaomi DuraGel gumiabroncsra cserélték a kereket, amely tömlő nélküli szerkezetet és öntömítő gélt használ, így nem kell aggódnod a gumiabroncs defektjei miatt. A 10" méretűre fejlesztett gumiabroncs jobb lengéscsillapító teljesítményt nyújt a göröngyös utakon, így az utazás simábbá és kényelmesebbé válik.

Három sebességi mód - Gyorsabban vagy távolabb, csak rajtad múlik
Duplán érintsd meg a bekapcsológombot a sebesség üzemmód váltásához, és könnyedén állítsd be sebességet a vezetési környezetednek megfelelően.

Tedd meg az extra kilométert a pro akkumulátorral
A 446Wh ultra-nagy kapacitású, nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, a Xiaomi Electric Scooter 4 Pro egy feltöltéssel akár 55km-t is megtehet.

Ultra kényelmes mágneses töltőcsatlakozó és fedél
A töltéshez való csatlakoztatás soha nem volt még ilyen egyszerű. A töltőcsatlakozó mágneses, így magától becsatlakozik, megkímélve a tologatással és húzással járó gondoktól.

5. generációs intelligens BMS
Hat védelem, hogy az akkumulátor biztonságos és tartós legyen. Tekintsd meg részletesen az akkumulátor állapotát a Xiaomi Home alkalmazásban.

Autószintű energia-visszanyerő rendszer
A hatótávolság javításaA kinetikus energia-visszanyerő rendszert (KERS) teljes mértékben korszerűsítették, és tovább javították az energiaátalakítás hatékonyságát. A rendszer képes visszanyerni az egyes fékezések és a nem motoros gördülés során keletkező mozgási energiát, és azt hasznosítható elektromos energiává alakítani, hogy tovább javítsa a hatótávolságot. Az energia-visszanyerés hatékonysága a Xiaomi Home alkalmazáson keresztül beállítható, hogy megfeleljen az egyéni vezetési igényeknek.

Multifunkciós műszerfal: 8 féle adat valós idejű megjelenítése: sebesség, sebességmód, teljesítmény, zár állapot és egyéb vezetési információk. Az elrendezést optimalizáltuk, hogy intuitívabb legyen a megjelenítés.Érzékeny kézi gázpedál: A kézi gázpedál mérsékelt ellenállása és az időben történő visszajelzés megkönnyíti a menetsebesség szabályozását és a gyorsulást.Az egész roller egygombos vezérlése: A gomb nemcsak be- és kikapcsolja a készüléket, hanem a sebesség üzemmódok közötti váltásra és a fényszóró be- és kikapcsolására is használható.Kényelmes, meghosszabbított markolat új mintázatú kialakítással: A kormány TPR anyagból készült a kényelmesebb fogás érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Pro Elektromos roller" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: