Betöltés...

Nordic walking és trekking védősapka 1 darab

Ár: 790 Ft



Ez a Nordic walking és trekking védősapka kiváló választás minden túrázás és séta kedvelőjének. Ez a praktikus kiegészítő meghosszabbítja a botok élettartamát, megvédi a kopástól és csökkenti a zajt a talajon.
A Nordic walking és trekking védősapkát könnyen felszerelheti a Nordic Walking vagy Trekking botok végére. Az innovatív kúpos forma tökéletesen illeszkedik a botvégre, biztosítva a stabil rögzítést és a megbízható teljesítményt.
Ezek a fedőrétegek kiváló minőségű anyagból készülnek, amely ellenáll az időjárási hatásoknak és a kopásnak. Védik a bot hegyét a károsodástól és növelik a tapadást különböző talajviszonyok között.
Használata egyszerű és praktikus. Csak helyezze a botvégekbe ezeket a csatlakozó fedőrétegeket, és már készen is áll a következő túrára vagy sétaútra. Kényelmesen járhat, anélkül hogy aggódna a botok kopásáért vagy a zaj okozta kellemetlenségekért.
Ezek a Nordic walking és trekking védősapkák kiváló kiegészítői minden aktív kültéri tevékenységnek. Vásároljon egyet még ma, és élvezze a megnövelt tartósságot és kényelmet a botjainál!



Műszaki specifikációk:



Kiváló minőségű és kemény gumiból készült
Tökéletes kemény és puha felületekre
Lyukátmérő: 11 mm
A hegy mérete: (hossz x átmérő): 4 cm x 2,3 cm
Fekete színű
Súly: 14 g


TARTALOM:



Vadonatúj fedősapka a kúp típusú nordic walking bothoz 1 darab


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Nordic walking és trekking védősapka 1 darab" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: