Betöltés...

Turistasátor baldachinnal, fedés fogantyúval, 200x320x140 cm, Desszert MCT

Ár: 37.904 Ft

Kempingsátor, baldachinnal, fedőfogantyúval, 200x320x140 cm, Nevada, Malatec

Funkciók:

TÖKÉLETES A GYORS UTAZÁSHOZ - NEVADA egy hálószobás sátor négy fő részére. Rendkívül könnyű összeszerelni. Tökéletes sátor gyors kirándulásokhoz, vagy menedékként a nap, az eső vagy a szél ellen. Ez a sátor tökéletes horgászathoz, kenuzáshoz, túrázáshoz vagy kerékpáros túrákhoz. Könnyű súlya és kompakt méretei az összecsukás után nélkülözhetetlen elemnek számítanak minden utazáshoz.
4 FŐ - a sátor tökéletes lesz családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Tágas, könnyű és kompakt, ami minden bizonnyal megkönnyíti a szállítást és kényelmes szállásfeltételeket biztosít. A hálószoba hossza és szélessége 200 cm, magassága 140 cm. A NEVADA sátor kényelmes szállásfeltételeket kínál nemcsak a kempingben, hanem tökéletes lesz az erdőben, a réten és a strandon is.
BALDACHIN - a sátornak praktikus lombkorona van, amely megvédi a sátor vagy a "konyha" előtt tárolt ruhákat és cipőket. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a dolgok nedvesek lesznek az esőben.
HUSA - a készlet kényelmes és ergonomikus fedelet tartalmaz praktikus fogantyúval, amely lehetővé teszi az összecsukott sátor kényelmes szállítását és tárolását.

 
 

Előírások:

Férőhely: 4
anyag: PA, üvegszál
Vízállóság: vízoszlop 1000 mm
Hálószoba méretei (hossz / szélesség / magasság): 200/200/140 cm
Sátor méretei (hossz / szélesség / magasság): 320/200/140 cm
Súly: 2,9 kg
Súly a csomagban: 3.2 kg

 
 

 


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Turistasátor baldachinnal, fedés fogantyúval, 200x320x140 cm, Desszert MCT" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: