Betöltés...

Ninebot by Segway D38D Elektromos roller

Ár: 247.790 Ft

A legfontosabb elem az ingázás feljavításához!
A Ninebot KickScooters D sorozat 2 modellel rendelkezik: a D28D és a D38D. Ezek a modellek tüzes dizájnnal érkeznek, élénkpiros lábtartókkal, amelyek biztosan felkeltik a figyelmet. A D-sorozat 10 hüvelykes, nagyméretű, belső csővel ellátott léggumikkal érkezik, amelyek kényelmet és sima utazást egyaránt kínálnak. A 28 és 38 km-es hatótávolsággal ezek a termékek akár 20 km/h sebességgel az Ön új módja a mozgásnak.

Biztonságos utazás világítása
Minden motoros biztonságának garantálása érdekében mindkét modell elöl és hátul LED-es lámpákkal rendelkezik. A 2,1 W-os beépített első lámpával a nap bármely szakában jól láthatja az utat.
A világításon kívül a 2 modell elöl és oldalt tanúsított E-MARK fényvisszaverővel, a KickScooter hátsó részén pedig Z-MARK fényvisszaverővel van ellátva, így gyenge fényviszonyok között is könnyen észrevehető leszel, amint a fény az irányodba mutat.

Biztonság és kényelem a nagyméretű gumiabroncsoknak köszönhetően
A D-sorozat minden modellje 10 hüvelykes, nagyméretű, belső csövekkel ellátott légabroncsokkal rendelkezik, hogy kényelmes, sima utazást biztosítson számodra. A gumiabroncsok polimer bélése és kopásálló menete egyenletességet és a legjobb tartósságot biztosítja.
A kerekeken két független, karral vezérelhető fék is található. Az első keréken elektronikus blokkolásgátló fékrendszer (E-ABS), a hátsó keréken pedig dobfék található. Ezeknek a fékeknek a kombinációja nagyobb stabilitást és biztonságot nyújt Önnek az ingázás során.

Többféle választási lehetőséget láthat a könnyen leolvasható műszerfalon
Minden Ninebot D-sorozatú modell teljes színes LED-es műszerfali kijelzővel rendelkezik, amelyen egyetlen vezérlőgomb található, amellyel könnyen be- és kikapcsolható a KickScooter, be- és kikapcsolható az első lámpa, valamint a következő vezetési módok között válthatsz:
Energiatakarékos üzemmód (ECO): 15 km/h sebességig terjedő sebességgel ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy az akkumulátor tovább bírja, így nagyobb hatótávolságot biztosít.Normál üzemmód (D): ez az üzemmód a sebesség és a hatótávolság tökéletes kombinációja.Sport üzemmód (S): ez az üzemmód gyorsabb és erőteljesebb meghajtást biztosít.Végül a sétáló üzemmód: 5 km/h sebességgel, ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy a KickScootert könnyedén tolja maga mellett sétálás közben.Ingázás minden terepen
Az elsőkerék-meghajtással és a motor fenntartható meghajtásával, amelyet a KickScooterek teljesítménye mutat, mindenféle terepen képes lehetsz közlekedni.
Ezeknek a tényezőknek köszönhetően az egyes modelleknél különböző környezetekben ingázhat:

Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer (BMS)
A D-sorozat olyan akkumulátorral van felszerelve, amelynek visszatápláló rendszere garantálja, hogy az akkumulátor nem veszik kárba az út során, és amely szorosan nyomon követi a teljesítményét.A D-sorozat minden modellje saját akkumulátor-kapacitással rendelkezik, ami befolyásolja a KickScooter hatótávolságát (28 és 38 km), valamint a töltési időt:A különböző KickScooterek töltése egyszerű, köszönhetően a lábtartón található töltőporthoz való könnyű hozzáférésnek.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Ninebot by Segway D38D Elektromos roller" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: