Betöltés...

Elektronikus darts tábla + 6 db darts nyíl - LCD kijelző, hanghatás

Ár: 16.190 Ft

Az elektronikus darts remek arcade szórakozás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Nemcsak a koncentrációt, hanem a kézügyességet és az általános kézügyességet is fejleszti.

ELEKTRONIKUS DARTS BOARD + DARTSNYÍL NAGY PREMIUM PAJZS - a pajzs strapabíró és strapabíró felépítésű , amely lehetővé teszi a hosszú távú problémamentes használatot. Az elektronikus funkció biztosítja a pontos találatérzékelést , ami izgalmasabbá teszi a játékot, az eredményeket pedig pontosabbá és igazságosabbá. A dart nagy, a dart tábla átmérője 34,5 cm. Ezenkívül 27 beépített játék közül választhat . Darts is tartozik hozzá. 27 JÁTÉK + KOMBINÁCIÓ - a professzionális eszköz 27 beépített játéktípussal rendelkezik, amelyek konfigurálhatók, így akár 423 játékkombináció érhető el . Szóval van miből válogatni! A pajzs minden bulit és társasági összejövetelt indít . TÖBB JÁTÉKOS SZÁMÁRA EGYSZERRE - a szórakozás egyszerre akár 16 fő számára lehetővé teszi az egyéni és a csapatjátékot. A társaságban való játék nagyon jó szórakozást nyújt játék közben . A pajzsnak csak egy falrészre van szüksége, és hosszú órákra képes elvonni a családtagok figyelmét a tévéképernyőről és az okostelefonról. LCD KIJELZŐK – a táblára szerelve adnak információt a játék aktuális állásáról, illetve az egyes játékosok és csapatok eredményeiről. Hangjelzésekkel is. A készülék hálózati tápellátásról vagy 4 db AA elemről működik. Egy professzionális, elektronikus darts játék is használható ajándékba . MŰSZAKI ADATOK - játékosok száma: 1 - 16; játékok száma: 27 (243 kombináció); 8 fokozatú hangerőszabályzó: igen (beleértve a némítást is); 6 darts; 24 cserélhető, megerősített tartalék nyílhegy; mélyedések csűrőkhöz: igen 6; tápellátás: hálózati vagy akkumulátoros; méretei: 43 x 51,5 cm; súly: 1,596 kg; súlya csomagban: 2,39 kg. LEÍRÁS: játékosok száma: 1-16 játékok száma: 27 (243 kombináció) 8 fokozatú hangerőszabályzó: igen (beleértve a némítást is) 6 darts tartozik hozzá 24 cserélhető, megerősített tartalék nyílhegy mélyedések csűrőkhöz: igen 6 tápellátás: hálózati vagy akkumulátoros méretei: 43 x 51,5 cm súlya: 1,596 kg súlya csomagban: 2,39 kg BELEÉRTVE: játék tábla 6 szabványos darts (önálló összeszerelés) 24 db további dart hegy AC adapter Az elektronikus darts remek arcade szórakozás kezdőknek és haladóknak egyaránt. Nemcsak a koncentrációt, hanem a kézügyességet és az általános kézügyességet is fejleszti. Professzionális darts készlet - egy elektronikus darts tábla lehetővé teszi, hogy csodálatosan játsszon egy 34,5 cm átmérőjű darts táblán. Ennek köszönhetően sok időt tölthet együtt családjával vagy barátaival. Az egyéni játékokban való versengés vagy a csapatjátékok közös sikerépítése akár 27 játéktípusban is elérhető. A további konfigurálás lehetősége azt jelenti, hogy az elektronikus darts tábla akár 243 játékmóddal is rendelkezik, így sokáig élvezheti a játékot, és fedezhet fel benne új lehetőségeket. A játékban van egy beépített hangszóró, amely a játék aktuális állapotával kapcsolatos üzeneteket ad ki. A szoftver lehetővé teszi, hogy 16 ember játsszon egyszerre egyéni vagy csapatjátékokban.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Elektronikus darts tábla + 6 db darts nyíl - LCD kijelző, hanghatás" című hirdetést látja. (fent)